۲۸ اردیبهشت ۱۳۸۴، ۱۲:۲۳

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در جمع دانشجويان متحصن : نبايد دانشگاه ها دكان درآمد زايي شوند // طرح پذيرش دانشجوي پولي هم مزايا و هم مواهبي دارد

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در جمع دانشجويان متحصن : نبايد دانشگاه ها دكان درآمد زايي شوند // طرح پذيرش دانشجوي پولي هم مزايا و هم مواهبي دارد

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي در جمع دانشجويان متحصن در مقابل مجلس شوراي اسلامي كه خواستار لغو پذيرش دانشجوي پولي در دانشگاه هاي دولتي هستند گفت : ما قطعا مخالف تبديل دانشگاه هاي دولتي به دانشگاه پولي هستيم ولي در حال حاضر نمي دانيم اجراي طرح پذيرش دانشجوي پولي خوب است يا بد.

به گزارش خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" دكتر علي عباسپور تهراني فرد افزود : بعد از تحصن و اعتراضات دانشجويان دانشگاه صنعتي اصفهان، در اواخر فروردين ماه در كميسيون آموزش و تحقيقات نشستي با وزير علوم برگزار كرديم. در اين جلسه دكتر عباسي رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان نيز حضور داشت و توضيحاتي در زمينه پذيرش دانشجوي پولي در دانشگاه صنعتي اصفهان ارائه داد و اين اقدام را مطابق برنامه چهارم توسعه عنوان كرد.

وي تصريح كرد : دكتر عباسي در اين جلسه به اجراي طرح پذيرش دانشجو در دوره هاي مشترك با كشورهاي خارجي در دانشگاه صنعتي شريف تهران ، شيراز، امير كبير پيش از دانشگاه صنعتي اصفهان اشاره كرد. در آن جلسه نمايندگان كميسيون آموزش و تحقيقات نحوه اجراي اين طرح در دانشگاه صنعتي اصفهان را خالي از اشكال ندانستند و مقرر شد وزارت علوم آئين نامه اجرايي تدوين كند تا دانشگاه ها بر اساس آن عمل كنند و اين آئين نامه در شوراي عالي انقلاب فرهنگي، مجلس و يا هيئت دولت تصويب شود تا لازم الاجرا باشد. همچنين مقرر شد در اين زمينه كار تخصصي صورت گيرد و پس از آن آئين نامه تنظيم گردد.

رئيس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس يادآور شد : ما همچنان منتظريم اين آئين نامه را از جانب وزارت علوم دريافت كنيم.

وي طرح پذيرش دانشجوي پولي را حائز يك سري مزايا و معايب دانست و افزود: بر اساس برنامه چهارم توسعه اين كار قانوني است و بايد سعي كنيم اگر نواقصي در آن وجود دارد آنها را برطرف كنيم.

عباسپور با تشكر از حضور و پيگيري دانشجويان يادآور شد : ممكن است بعضي از دانشگاه ها پتانسيل ايجاد دوره هاي مشترك با دانشگاه هاي خارجي و پذيرش دانشجوي پولي را داشته باشند و برخي نتوانند اين كار را انجام دهند. لزومي هم ندارد همه دانشگاه ها حتما اين كار را انجام دهند.

وي افزود : در پيگيري اين مسئله بايد مصلحت نظام، آموزش عالي و دانشجويان را در نظر گرفت. ما قطعا مخالف تبديل دانشگاه هاي دولتي به دانشگاه هاي پولي هستيم . من معتقدم نبايد دانشگاه ها تبديل به دكاني براي درآمد زايي شوند. بلكه بايد سود حاصله از اجراي اين طرح در جهت ارتقاي كيفيت دانشگاه ها بكار برده شود. موافقت و يا مخالفت ما با اين طرح پس از انجام كار تخصصي در اين زمينه مشخص خواهد شد.

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي خاطر نشان كرد: اين طرح سه سال است كه در برخي از دانشگاه هاي كشور اجرا مي شود اما اعتراض به اين طرح در اسفند ماه گذشته در دانشگاه صنعتي اصفهان اوج گرفت. اين اعتراضات هم به دليل اشتباهاتي بود كه در قسمتي از كار دانشگاه صنعتي اصفهان وجود داشت. در حال حاضر هيچ موضعي نداريم و كاملا نمي دانيم اين نحوه آموزشي خوب است يا بد.

وي تصريح كرد: اميدواريم تا اواخر خرداد ماه كار تخصصي پايان يابد. فردا صبح با وزير علوم تماس مي گيرم تا تدوين آئين نامه اين شيوه آموزشي هرچه سريعتر به اتمام برسد.

کد خبر 184954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha