به گزارش خبرگزاري مهر، رسول خادم در همايش علمي كاربردي "بهبود كيفيت در مديريت اوقات فراغت كلان شهر تهران" در تالار حركت، تاكيد كرد: با نحوه برخورد با پديده اوقات فراغت مي توان صلاح و فساد يك جامعه را تعريف و تعيين كرد.
وي شاخص ها و امكانات اوقات فراغت شهر تهران را بسيار پايين تر از استانداردهاي جهاني دانست و افزود: به عنوان مثال پايتخت كشور با توج به جمعيت زيادي كه دارد نيازمند 130 هزار صندلي در قالب 625 سالن سينماست كه در حال حاضر تنها 40 هزار صندلي موجود است و همين وضعيت در زمينه امكانات ورزشي و ساير موارد حاكم است.
خادم با اشاره به نظريه جامعه شناسان با عنوان تمدن فراغت ، بر نگاه واقع بينانه مسئولين به اوقات فراغت تاكيد و گفت: اوقات فراغت به اندازه كار و معيشت مردم اهميت دارد و بي توجهي به آن بسيار آسيب زاست.
عضو شوراي شهر تهران وضعيت كنوني اوقات فراغت تمامي اقشار جامعه اعم از سالمندان ، بانوان، جوانان و نوجوانان را از نظر كمي و كيفي نامناسب توصيف كرد و اظهار داشت: سالمندان و بازنشستگاني كه بدون هيچ برنامه مفيدي روي نيمكت پاركت ها در انتظار فرا رسيدن لحظه مردن هستند، بانوان خانه داري كه از افسردگي رنج مي برند، دختراني كه به دليل فقر حركتي سلامت جسمي و رواني شان تحليل مي رود و نسل جوان كه به علت نبود ساز و كار مناسب و تعريف شده در حوزه اوقات فراعت فرايند جامعه پذيري و كسب تجارب نسل هاي پيشين را طي نمي كنند، اين همه تبعات بي برنامگي و كمبود شديد امكانات در زمينه اوقات فراغت است.
وي با بيان اين كه بروز شكاف نسلي ميان نسل جوان و نسل هاي پيشين را بايد در فضاي بيمار اوقات فراغت جستجو كرد، از متوليان و برنامه ريزان خواست عرصه هاي لازم براي تعامل بين نسلي را در فرآيند بهبود اوقات فراغت فراهم كنند.
خادم با اشاره به جاي خالي مساله مهم اوقات فراغت در ديدگاه ها و نقطه نظرات نامزدهاي رياست جمهوري تصريح كرد: مسئولين بايد بپذيرند كه هيچ جامعه اي بدون بستر سازي براي ارتقاي روحي ، رواني و فرهنگي افراد، مسير توسعه و پيشرفت را طي نخواهد كرد و اوقات فراغت در اين زمينه نقش محوري دارد.
نظر شما