دكتر لطف الله عباسي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" افزود: هنوز درك صحيح و روشني نسبت به توسعه آموزش عشايري در جامعه به وجود نيامده و اين موضوع باعث شده توسعه آموزش و پرورش عشايري همچنان با مشكل و موانع مواجه باشد.
وي با انتقاد از عدم توجه مسوولان آموزش و پرورش به خواسته ها و نيازهاي اداره كل آموزش و پرورش عشايري گفت : بعد از گذشت چند سال از راه اندازي اين دفتر، هنوز يك كارشناس از اين حوزه به خارج از كشور اعزام نشده است.
عباس افزود: دفتر آموزش و پرورش عشايري تنها حوزه است كه تاكنون حتي يك كارشناس را نتوانسته به خارج از كشور اعزام كند، در صورتي كه كسب تجربه و حضور در سازمانها و دقتر بين المللي فرهنگي همچون يونسكو، از ضروريات حوزه عشايري محسوب مي شود.
مديركل دفتر آموزش و پرورش عشايري همچنين از عدم همكاري برخي حوزه هاي آموزش و پرورش ابراز ناخشنودي كرد و گفت : متاسفانه برخي از مسوولان و معاونان نه تنها ما را ياري نمي كنند، بلكه در مقابل برنامه هايي كه ارايه مي دهيم سنگ اندازي مي كنند.
وي افزود: آمار نشان مي دهد به دنبال تاسيس دفتر آموزش و پرورش عشايري، رشد چشمگيري در جذب دانش آموز عشايري و همچنين ارتقاي كيفي آموزش داشته ايم.
عباسي گفت: از سال تحصيلي 78-77 تا كنون تعداد دانش آموزان عشايري از 119هزار به بيش از 180هزار نفر افزايش يافته است. ضمن اينكه شاخص هاي تحصيلي نيز در حوزه آموزش و پرورش عشايري با توجه به شرايط تحصيل، به مراتب از رشد چشمگيري برخوردار است.
نظر شما