"خسرو اميري" يكي از كارگردانان برگزيده بيست و دومين جشنواره تئاتر فجر در گفت وگو با خبرنگار تئاتر "مهر" ضمن بيان مطلب فوق افزود: مركز هنرهاي نمايشي در انجام تعهدات سازماني و اداري خود به كاركنان و هنرمندان تئاتر مانده است، چگونه مي خواهد براي جشنواره ديگري برنامه ريزي كند؟
وي گفت: در اين يازده دوره برگزاري جشنواره تئاتر دفاع مقدس مركز هنرهاي نمايشي در صحنه حضور نداشته ، يك گروهي چه با عملكردي ضعيف و چه قوي در برگزاري اين جشنواره پايمردي كرده و تجاربي داشته و نتايجي راهم كسب كرده اند، اما مركز هنرهاي نمايشي اكنون به ما اثبات كرده است كه سيستم آزمون و خطايي كه پيش گرفته به ضرر تئاتر است.
اميري با بيان اين مطلب كه جشنواره تئاتر دفاع مقدس يك جشنواره تخصصي و موضوعي است تصريح كرد: اگر در برگزاري اين جشنواره و ديگر جشنواره ها سيستماتيك عمل كنيم ، اشتباه است . در همه دنيا اكنون از تمركززدايي دوري مي كنند و به صورت جدا جدا و به صورت NGO عمل مي كنند تا رقابت فرهنگي ايجاد شود. بعد ما مي خواهيم بياييم يك مركز را متولي و پدر بزرگ تئاتر ايران كنيم!
اين كارگردان درمورد ضعفهاي تئاتر دفاع مقدس نيز گفت: متأسفانه تمامي تئاترهاي جشنواره هاي دفاع مقدس با حقايق جامعه امروز ما مغايرت دارند و شخصيتها ، داستانها و موضوعات، شكل كليشه اي پيدا كرده اند و رابطه دفاع مقدس با تئاتر دفاع مقدس تا امروز قطع بوده است.
خسرو اميري در گفت وگو با "مهر" :
مركز هنرهاي نمايشي براي جشنواره تئاتر فجر چه كرده كه براي تئاتر دفاع مقدس كند
در اين 23 دوره برگزاري جشنواره تئاتر دفاع مقدس، مركز هنرهاي نمايشي چه جمع بندي و ارزشيابي از تئاتر ها كرده است كه حالا بخواهد با در هم ريختن 11 دوره جشنواره تئاتر دفاع مقدس ، جشنواره جديدي را از اول كنار هم بچيند.
کد خبر 192287
نظر شما