۲۴ خرداد ۱۳۸۴، ۱۲:۳۰

توضيحات عضو شوراي هماهنگي اهل سنت ايران:

اين شورا بيانيه اي به نفع هيچيك از كانديداها صادر نكرده است / مدعيان اسناد و صورتجلسه حمايت و راي گيري را منتشر كنند

اين شورا بيانيه اي به نفع هيچيك از كانديداها صادر نكرده است / مدعيان اسناد و صورتجلسه حمايت و راي گيري را منتشر كنند

در پي چاپ اخبار متعددي در خصوص حمايت برخي از تشكل هاي اهل سنت از برخي كانديداهاي رياست جمهوري، جلال الدين سيدي عضو شوراي هماهنگي اهل سنت صدور بيانيه و موضع گيري هاي اعلام شده به نام شوراي هماهنگي اهل سنت ايران را كذب محض خواند.

به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از اخبار دريافتي، جلال الدين سيدي افزود: در حال حاضر نياز كانديداها به راي هفت ميليوني اهل سنت انگيزه اي فراهم نموده تا ايشان براي رسيدن به حقوق و مطالبات قانوني و معوقه خود طي سال هاي گذشته تاكنون، به تعامل و رايزني با كانديداها بيانديشند و در اين راستا اقدام مثبتي به نام تشكيل شوراي هماهنگي اهل سنت كه مرهون دلسوزي هاي جناب مولوي عبدالحميد و ديگر سروران و بزرگان بوده است انجام گرفت كه اين جانب هم مفتخر به عضويت در آن بودم و جا دارد از جناب مولوي احمد ناروئي و مهندس فروزش هم به خاطر دلسوزي و تقبل زحمتشان تشكر و البته دوستان ديگري چون مولوي عبدالمجيد مراد زهي نيز بسيار زحمت كشيدند كه باز جاي قدرداني قراوان دارد.

وي گفت: ليكن مشكلاتي فرا روي شوراي هماهنگي اهل سنت بود كه مانع از رسيدن نتيجه قطعي و صدور بيانيه گرديد. به عنوان مثال در اولين جلسات حضور حدود 60 نفر از معتمدين و بزرگان اهل سنت وزن خاص و قابل توجهي به جريان داده بود كه مي توانست كارگشاي بسياري از معضلات باشد. اما جمع تصميم گرفت كه يك مهلت ده روزه براي كانديداها قائل شود تا با جلسات مجدد امكان تحليل و بررسي و تصميم گيري فراهم شود.

عضو شوراي هماهنگي اهل سنت كشور افزود: متعاقب اين جلسه اولا ساختار تشكيلاتي در گروه ها براي رايزني مشخص نشد و اين خلاء باعث گرديد عده اي از دوستان كه از بانيان جمع بودند به طور خودسرانه به ديدار با كانديداها بپردازند و با جهت گرفتن افكار و نظرات شخصي خود به نفع كانديداهاي خاصي توجه و تعهد داشتند و حتي عضو حزب و سازمان خاصي بودند كه كانديداي مشخصي داشت بدون توجه به عهدي كه براي سكوت ده روزه بسته شده بود سعي كردند طي اين مدت با تماس هاي تلفني و حضوري با ساير اعضاي شورا بر فكر آنها تاثير بگذارند و آنها را براي همراهي با خود آماده كنند.

وي ادامه داد: ثالثا زمان محدود و فشرده به گونه اي گروه را تحت فشار قرار داده بود كه نمي توانستند در فرصتي اندك مطمئن باشند كه با برداشتي منطقي و صحيح بتوانند روي مردم خود كه بعضا از مدت ها پيش به نفع كانديداهاي مشخص فعال شده بودند، تاثير عملي و قابل توجهي كه در شان نام شورا باشد بگذارند. رابعا اصلا به نظر مي رسد كه نقش شورا نه به عنوان رهبر بلكه مشاور جامعه اهل سنت نقشي ارشادي مي باشد كه نيازمند وزن و همچنين وجاهت مردمي بيشتر است كه متاسفانه در دور دوم جلسات با دعوت گزينشي و ناقص اعضاء كه تا حد بيست نفر كاهش يافت و اين مساله بسيار بغرنج و مشكل ساز شد.

جلا ال الدين سيدي گفت: در دور دوم كه به بهانه مصلحت جمع كوچكي با تعدادي محدود و توزيع جغرافيايي ناقص نمايندگان تشكيل شد متاسفانه يكي از دوستان كه نقش جلسه گرداني را به عهده داشت و عنوان مي نمود از طرف ديگر بزرگان غايب هم وكالت دارد علنا به جانب داري از كانديداي خاصي پرداخت و با اين ادعا كه به ايشان از جاهاي ديگر تلفن شده و خواسته شده است خروجي تصميم جلسه به نفع همان كانديدا باشد- كه البته با توجه به بافت فكري حاضرين در جلسه كه عمدا يا سهوا به نفع همان كانديدا سنگيني مي كرد- اين مساله به شايعه جهت دار بودن جريان دامن مي زد.

وي افزود: مضافا اين كه يكي ديگر از اعضا بدون توجه به جمع شروع به خواندن نامه اي از طرف دانشجويي نمود كه در مدح آن كانديدا خطاب به مولوي عبدالمجيد نگاشته شده بود كه با اعتراض عده اي از حاضرين مواجه شد. نهايتا علي رغم وزن غير قابل قبول جلسه و غيبت بزرگان و ائمه جماعات نقاط مختلف ديگر كه قرار بود حضور داشته باشند و علي رغم عدم حضور مولوي عبدالمجيد پيشنهاد راي گيري حول محور موضوع سكوت و انتشار مطالبات، حمايت غير علني از كانديداي خاص ( كه البته بعدا قرار بود در مورد انتخاب وي مشخص گردد) يا حمايت علني از كانديدا در صورت اجماع بر سر كانديدا انجام شد كه هشت نفر سكوت و نه نفر به حمايت علني راي دادند و سه راي هم حمايت غير علني و لذا نتيجه نهايي گرفته نشد.

به گزارش "مهر" عضو شوراي هماهنگي اهل سنت ايران افزود: ليكن ترديد در مورد موفقيت تصميمات اين جمع محدود و ناكافي باعث گرديد از طرف اينجانب وعده اي ديگر مساله تبعات حمايت از يك كانديدا و توان توجيه كل جامعه اهل سنت مورد چالش جدي و بحث قرار گيرد كه نهايتا قرار شد با حضور جمع بيشتري و مطالعه روي دو نفر كانديداي مطرح در جلسه بحث و تحليل شود و تا آن زمان هيچ گونه بيانيه و اعلام موضعي از طرف شورا صورت نگيرد.

"متاسفانه دوستاني كه اكنون به شايعه اعلام حمايت شورا به حداقل همان 60 نفر هستند به طور خودسرانه و غير مسئولانه اقدام به مصاحبه و صدور بيانيه كذب نموده اند كه لااقل اخلاق حكم مي كرد فقط از طرف خود و با ذكر نام خود به اين مساله بپردازند. زيرا حق طبيعي و قانوني هر شهروند و گروهي است كه از طرف خود اعلام نظر كند."

وي گفت: به همين خاطر اينجانب صراحتا و قاطعانه اعلام مي كنم شوراي هماهنگي اهل سنت هيچگونه بيانيه اي در حمايت از شخص خاصي صادر نكرده است و هركس منكر اين موضوع باشد لطفا صورت جلسه و امضاي شورا را منتشر كند.

"اين رفتار برخي از دوستان بسيار فرصت طلبانه و تنها در جهت مطرح كردن خود به نظر مي رسد و بر منافع و اتحاد جامعه اهل سنت زيان وارد مي كند و بنده از نشرياتي كه اظهار نموده اند بيانيه وجود دارد و يا اجماعي به نفع يك كانديداي خاص صورت گرفته است مي خواهم طبق موازين اخلاقي و قانوني اين تكذيبيه را درج نمايند تا نزد خود و خداي خود و مردم و تاريخ شرمنده و مديون نباشند."

جلال الدين سيدي در انتها گفت: انتخابات به زودي سپري خواهد شد و مردم در مورد سرنوشت آن راي خواهند داد شركت يا عدم شركت در انتخابات يا حمايت از هر كانديدايي حق شهروندي و قانوني مردم است ليكن خدشه وارد كردن به نيت پاك و مثبت وحدت گرايي ملت به خصوص مردم مظلوم اهل سنت گناهي نيست كه بتوان به راحتي آن را ناديده گرفت.

اينجانب به خاطر اعتماد و حسن ظني كه عده اي از بزرگان و علما به خصوص از نقاط ديگر كشور به بنده ابراز نموده اند خود را موظف به گزارش و اعلام نظر دانسته ام و به خاطر اين حسن ظن بزرگوارانه از همه اين سروران قدرداني و تشكر مجدد مي نمايم.

کد خبر 194840

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha