۲۴ خرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۲۶

با هدف كمك به بيماران دچار نارسايي قلبي صورت گرفت :

ساخت دستگاه قلب كمكي توسط يك پزشك ايراني

دبير هفتمين كنگره سراسري تازه هاي قلب و عروق، از طراحي و ساخت نخستين دستگاه قلب كمكي با بهره گيري از شيوه "نانوتكنولوژي" با هدف كمك به بيماران دچار نارسايي قلبي توسط يك پزشك ايراني خبر داد.

به گزارش خبرگزاري "مهر" دكتر محمدرضا محمد حسني در آستانه برپايي هفتمين كنگره سراسري تازه هاي قلب و عروق افزود: پروفسور سيد محمود مير حسيني، بنيانگذار كاربرد ليزر در جراحي قلب كه اكنون در ايران به سر مي برد، اين پروژه را هدايت مي كند.

وي يادآور شد: اين دستگاه قادر است ، به عنوان يك پل به بيماران منتظر پيوند قلب كمك كرده و عملكرد آن به گونه اي است كه با ماساژهاي مصنوعي، به عضله قلب توسط يك بمب الكترونيكي، عملكرد قلب را بهبود مي بخشد.

دكتر محمد حسني اظهار داشت: اين دستگاه كه با امواج "راديوفركوئنسي" از بيرون بدن قابل شارژ بوده و به كمك رايانه قابل كنترل است ، در حيوانات "مدل سازي" شده و طي سال هاي آينده براي كليه بيماران دچار نارسايي قلبي قابل استفاده خواهد بود.

 اين فوق تخصص قلب و عروق يادآور شد: هم اكنون يك شركت داخلي كه در زمينه توليد صنايع الكترونيك به فعاليت مي پردازد، كار ساخت اين دستگاه را بر عهده گرفته است و در مراحل تحقيقاتي و پژوهشي نيز محققان دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي با همكاري خود، سهم به سزايي در ساخت و ارايه "دستگاه قلب كمكي" داشته اند.

وي روش هاي نوين درمان بيماريهاي عروق كرونر، پيشگيري بيماريهاي قلب و عروق، آريتمي (نامنظمي ضربان قلب)، جراحي قلب، پيوند سلول هاي بنيادي، بيهوشي قلب، بيماري هاي مادرزادي قلب، اكوكارديوگرافي، الكتروفيزيولوژي و پيس ميكر را از عمده محورهاي اين كنگره برشمرد.

گفتني است هفتمين كنگره سراسري تازه هاي قلب و عروق از سوي انجمن آتروسكلروز ايران و با حضور استادان ايراني و خارجي 27 تا 30 خرداد ماه امسال در مركز همايش هاي رازي تهران برپا مي شود.

 

کد خبر 195127

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha