دكتر محمد باقر منهاج در گفتگو با خبرنگار حوزه ودانشگاه "مهر" افزود: رييس جمهور آينده و منتخب از نظر فرهنگي بايد بتواند بستري را فراهم كند كه در آن دانشجويان و اساتيد دانشگاه بدون ترس انديشه و افكار خود را ارائه كنند. وي بايد در جهت تنوع آرا بكوشد.
اين استاد دانشگاه اميركبير افزود: قشر دانشگاهي انتظار دارد، در دولت آينده بستر لازم براي هماهنگي و ارتباط بيشتر مراكز تحقيقاتي خارج از دانشگاه با اساتيد و دانشجويان دانشگاه ها ايجاد شود تا هم دانشگاه و هم مراكز پژوهشي از اين ارتباط تنگاتنگ در جهت پيشبرد اهداف پژوهشي و تحقيقاتي خود گام بردارند. براي تحقق اين ايده و خواسته فرهنگ سازي امري اجتناب ناپذير است. ضمن اينكه دولت آينده مي تواند از سيستم و روش تشويقي براي ايجاد انگيزه در موسسات تحقيقاتي و پژوهشگران استفاده نمايد.
منهاج تصريح كرد : با توجه به اينكه بودجه پژوهشي كه در كشور به دانشگاه ها اختصاص داده مي شود بسيار كمتر از كشورهاي پيشرفته دنيا است و در برنامه چهارم توسعه و فراتر از آن در چشم انداز بيست ساله نظام دستيابي به جايگاه رفيع علمي در منطقه مد نظر مي باشد، بايد رئيس جمهور منتخب و وزير علوم وي، در جهت افزايش بودجه هاي پژوهشي دانشگاه ها اقدام نمايند و در اين زمينه به طرح و برنامه ريزي بپردازند.
وي يادآور شد : وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز در دولت جديد بايد بتواند در مسائل كلان دانشگاهي، طرح و برنامه مشخص و روشني را به قشر دانشگاهي ارائه نمايد.
نظر شما