۲۵ خرداد ۱۳۸۴، ۱۱:۴۲

نقش صدا و سيما در انتخاب نهمين رئيس جمهور - 4

يوسف پور: برنامه هاي تلويزيون در باره نامزدها متنوع و آگاهي بخش است

يوسف پور: برنامه هاي تلويزيون در باره نامزدها متنوع و آگاهي بخش است

تبليغات صدا و سيما براي معرفي كانديدهاي رياست جمهوري نسبت به دوره هاي گذشته تفاوت هاي عمده اي داشت. در واقع برنامه هاي متنوعي پخش شد.


علي يوسف پور

"علي يوسف پور"، مديرعامل انجمن روزنامه نگاران مسلمان در گفت و گو با خبرنگار تلويزيون "مهر" ضمن اشاره به مطلب فوق گفت: در اين دوره تبليغات چند تفاوت داشت و تقريباً مي توان اشاره كرد كه تبليغات پوستري كمتر شده است و از اسراف و تبذير و ريخت و پاش  كاغذ و پوستر  و بروشور و... در سطح شهر، تا حدود زيادي جلوگيري شد، چرا كه مردم با ديدن برنامه هايي كه جهت معرفي كانديدها از تلويزيون پخش شده، در ارتباط با نامزدها به شناخت بيشتري رسيدند. در واقع برنامه هاي صدا و سيما در زمينه خيلي موثر بود و مردم را به فكر كردن وا داشت.

وي با اشاره به اين كه عملكرد تلويزيون نسبت به دوره هاي گذشته خيلي بهتر بوده، گفت: به نظر من توجه مردم به تلويزيون بالا رفته است، حتي فيلم هاي تبليغاتي كانديدها اثرات خوبي روي مردم گذاشته است.

يوسف پور، در پاسخ به اين سوال كه آيا ساعات پرمخاطبي براي معرفي كانديدها اختصاص پيدا كرده بود، گفت: تلويزيون برنامه هاي كانديدهاي خود را از ساعت شش ونيم بعد از ظهر تا ساعت دوازده شب اختصاص داده بود و صبح ها اين برنامه ها را تكرار مي كرد. در كل مي توان اشاره كرد كه ساعات متنوعي براي كانديدها در نظر گرفته شده بود.

مدير مسئول روزنامه سياست روز در ادامه خاطر نشان ساخت: صدا و سيما در اين دوره عدالت را بين نامزدها برقرار كرده بود وعمدتاً مطالبات مردم در اين برنامه ها عنوان شد و كانديدها پاسخ هاي مناسبي ارائه كردند و مردم هم اطلاعات خوبي دريافت كردند.

مديرعامل تعاوني مطبوعات  درپايان اشاره كرد: البته اگر سوالات كانديدها كاربردي تر مطرح مي شد، مسلماً اين برنامه ها بازده بيشتري مي داد و سطح كيفي نيز بالاتر مي رفت.

کد خبر 195653

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha