دكتر منصور غلامي در گفتگو با خبرنگار حوزه و دانشگاه "مهر" افزود: در تمام دنيا محيط هاي دانشگاهي به دليل تربيت نيروي انساني و انجام پژوهش هاي مهم علمي مورد حمايت دولت ها قرار مي گيرند.
وي خاطرنشان كرد: در دولت آينده كشور ما نيز هر اندازه به مراكز علمي بيشتر توجه شود گره هاي پژوهشي آسانتر گشوده مي شود و نيروي متخصص و كارآمد بيشتري تربيت مي شود.
رئيس دانشگاه بوعلي سينا همدان تصريح كرد: دولت آينده براي اينكه طرح هاي پژوهشي آسانتر و با شتاب بيشتري به مرحله اجرا برسند، بايد حمايت هاي لازم را از نظر حقوقي و مالي از دانشگاه ها و مراكز تحقيقاتي به عمل آورد. همچنين بوروكراسي ها را در وزارتخانه به حداقل برساند و قوانين و مقررات آسانتري را تدوين كند. رييس جمهور آينده بايد در اين زمينه به دانشگاه ها اعتماد كند.
رييس دانشگاه بوعلي در ادامه افزود: اگر چه در مقايسه با سال هاي گذشته توجهات بيشتري به قشر دانشگاهي شده است اما اين ميزان توجه، براي حركت كاروان علم همراه با ديگر كشورهاي پيشرفته دنيا كفايت نمي كند.
وي يادآور شد: با توجه به اينكه اعتبارات لازم براي انجام طرح هاي پژوهشي طبق برنامه چهارم توسعه به دانشگاه ها اختصاص نيافته است، هنوز نيازهاي بسياري در بخش هاي پژوهشي، آموزشي، عمراني، آزمايشگاهي و منابع درسي و آموزشي وجود دارد. بودجه هاي دريافتي در سال جاري به هيچ عنوان براي رفع اين نيازها كفايت نمي كند.
نظر شما