دكتر اميد براتي در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر افزود: بايد در خصوص پزشك عمومي به عنوان خط نخست بهداشت و درمان، در كشور فرهنگ سازي شود به گونه اي كه حتي اگر رئيس جمهور هم بيمار شود خود را مكلف بداند كه ابتدا به پزشك عمومي مراجعه و در صورت لزوم و راهنمايي پزشك عمومي به پزشك متخصص مراجعه كند اما هم اكنون نه تنها اين فرهنگ سازي در كشور ايجاد نشده است بلكه دستگاه هاي مربوطه نيز در اين خصوص بسيج نشده اند.
وي با بيان اينكه اجراي صحيح طرح پزشك خانواده از مطالبات جامعه پزشكي كشور است، گفت: اجراي اين طرح در روزهاي پاياني اين دولت مناسب نيست اما با اصرار مسوولان وزارت بهداشت و درمان با تصويب بودجه اين طرح اجرا شد.
وي اظهار داشت: اجراي طرح پزشك خانواده نبايد فقط توسط سازمان خدمات درماني صورت گيرد بلكه بايد براي اجراي آن، بين تمامي دستگاه ها حتي رياست جمهوري و تمامي وزارتخانه ها هماهنگي ايجاد شود چون تدوين سلامت ملي كشور و تامين آن فقط در ازاي اجراي صحيح اين طرح است.
دكتر براتي با بيان اينكه هم اكنون نزديك به 14 تا 15 هزار پزشك بيكار در كشور وجود دارد اگر اين طرح به شيوه صحيح اجرا شود مي تواند تاثير مهمي در كاهش اين تعداد بيكار داشته باشد،گفت: پزشك خانواده يعني اينكه خط نخست بهداشت و درمان و خدمات آن بايد توسط پزشك عمومي صورت گيرد.
دبير پيگيري مطالبات جامعه پزشكي تصريح كرد: تا كنون پس از گذشت بيش از دو ماه از اجراي طرح پزشك خانواده، دستاوردهاي اين طرح توسط وزارت بهداشت و درمان و نيز وزارت رفاه در سطح جامعه اعلام و اطلاع رساني نشده است.
نظر شما