اين شاعر و منتقد ادبيات درگفت وگو با خبرنگارفرهنگ و ادب مهر، با بيان اين مطلب افزود : با وجود اطلاعات اندك ما تا به حال " رمان " موفق و يا پديده هنري ارزنده اي در مورد زندگي ايشان خلق نشده است. ارادات ما به فاطمه زهرا (س) مثل ارادت هر كس به مادرش است و علاقه ما يك علاقه عاطفي است نه يك شناخت تاريخي كه مبتني به وقايع و حوادث آن چنان در زندگي فاطمه زهرا (س) متنوع بوده باشد .
سيد محمود سجادي تصريح كرد : جاذبه تراژيك در ادبيات شيعه يك جاذبه نيرومندي است و اين موضوع ، در رابطه با امام حسين (ع) نيز صدق مي كند، امام حسين و يارانش بسيار شجاع و دلاور بودند اما در ايام محرم ، ما بيشتر مصائبي كه برايشان وارد شده را ذكر مي كنيم براي اينكه ما به هر حال خودمان را آماده كرده ايم كه با ذكر اين مصيب ها ، ياد امام حسين ( ع ) را با تاثري عاطفي در ذهنمان جا بدهيم ، اين قضيه در مورد حضرت فاطمه زهرا (س) هم صادق است.
سجادي : جاذبه اي نيرومند در ادبيات ما وجود دارد و اعتقادات ما نوعا توام با ارادت است كه در زمان غم ها و غصه ها بيشتر خود را نشان مي دهد . |
سيد محمود سجادي اظهار داشت : به هرحال ، يك جاذبه نيرومند تيراژيك در ادبيات ما وجود دارد و اعتقادات ما نوعا توام با ارادت است و اين ارادت ، در زمان غم ها و غصه ها بيشتر خود را نشان مي دهد و واقعا اگر با دقت به زندگي اين بانوي بزرگ بنگريم ، مي بينم كه غمهاي او بر شادي هايش برتري داشت .
اين منتقد ادبيات درپايان به مهر گفت : كساني كه درايام فاطميه براي اين بانوي بزرگوارعزاداري مي كنند ، مسلما همين افراد هم آثارمربوط به ايشان را با علاقه مطالعه مي كنند و بر اعتقاداتشان هم افزوده مي شود ، اما بهتر است كه هنرمندان هم به اين مجموعه افزوده شوند و به شكل هنرمندانه ، اصيل و تاثيرگذار در زندگي اين بانوي بزرگوار، عميق شوند ، دنياي ما ظرفيت پذيرش آن داراست ، چرا كه آثاري درمورد زندگي معصومين ( س ) وجود داشته و با علاقه مردم نيزمواجه شده است ، وقتي اعتقادات مردم بالاست و ارادت آنها نسبت به معصومين نيزبالا باشد ، استقبال آنها ازاين آثارمبتني برزندگي معصومين ( س ) به خصوص زندگي حضرت فاطمه زهرا (س) نيزبالا خواهد بود .
نظر شما