مهندس محمد حسن پيراسته در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : مراحل قضايي برخورد با واحدهاي توليدي ، صنعتي و عمراني آلاينده كه طبق استانداردهاي زيست محيطي فعاليت نمي كنند هشدار توسط كارشناسان سازمان در مرحله نخست ، جريمه واحدهاي صنعتي و توليدي در مرحله دوم و در نهايت تعطيلي و پلمپ آنها عنوان كرد.
وي عدم هماهنگي واحدهاي توليدي و صنعتي با استانداردهاي زيست محيطي را از علل عمده تاخير در اجراي طرح هاي سازمان برشمرد و افزود: واحدهاي صنعتي و توليدي فعال در استان تهران موظف به رعايت قوانين زيست محيطي هستند كه در غير اين صورت بايد رويه قبلي خود را تغيير دهند.
رييس حفاظت محيط زيست استان تهران عدم توجه به هشدارهاي كارشناسان محيط زيست و برخورده اي قهري با آنان همچنين تخطي از ضوابط زيست محيطي را از جمله مشكلات سازمان با صاحبان واحدهاي صنعتي و توليدي عنوان كرد.
وي همچنين حفظ سلامتي طبيعت و محيط زيست همچنين تغيير رويه واحدهاي توليدي ، صنعتي و عمراني را به تجهيز سيستم هاي اتاق نگهداري موقت زباله به منظور عدم لطمه پسماندها به محيط زيست و جلوگيري از رها سازي پساب هاي شيميايي به داخل رودخانه ها و مزارع كشاورزي براي ادامه فعاليت اين واحدها ضروري اعلام كرد.
مهندس پيراسته افزود : اهميت حفظ محيط زيست و منابع طبيعي تا اندازه اي است كه سازمان حفاظت محيط زيست در صورت مشاهده هر گونه تخلف از سوي واحدهاي درماني، توليدي و يا صنعتي با اين واحدها برخورد مي كند.
نظر شما