به گزارش خبرگزاری مهر، هیوا رحیمی در جلسه هماهنگی برگزاری جشن نیکوکاری اظهار داشت: استفاده از ظرفیت های اثرگذار و ویژه استان به منظور توسعه اهداف مشارکت های مردمی و برنامه ریزی منسجم و تشکیلاتی برای بهره مندی از ظرفیت مناسبت ها از اولویت های کاری این اداره کل است.
وی افزود: استفاده از ظرفیت سازمان ها، ادارات و نهادها با هدف گذاری مشخص برای آنها، تشکیل ستاد توانمندسازی مشارکت خیریه های همسو با این نهاد و استفاده از ظرفیت درون سازمانی از برنامه های حوزه مشارکت های مردمی کمیته امداد استان کردستان است.
معاون مشارکت های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) کردستان بیان کرد: تعامل با اصناف از طریق مجمع امور صنفی و اتحادیه ها، تنظیم برنامه ویژه با شبکه مدارس از طریق آموزش و پرورش و تعامل با انجمن اولیا و مربیان، استفاده از ظرفیت پایگاه های بسیج، شناسایی کارخانجات تولیدی و واحدهای اقتصادی فعال و ورود به عرصه دانشگاه ها و استفاده از ظرفیت انجمن ها و تشکلات دانشجویی از دیگر برنامه های این حوزه به منظور توسعه هرچه بیشتر مشارکت های مردمی است.
رحیمی از اجرای طرح صدقه پویا در این استان خبرداد و یادآور شد: استفاده از صندوق های نسل جدید، استفاده از دستگاه های "بارکد خوان"، "هندهلد" و صدور پرینت مبلغ پرداختی به مشترکین و نصب و راه اندازی پرداخت الکترونیکی از طریق کارت های سازمان اتوبوسرانی از برنامه های آینده این حوزه در سطح استان است.
وی خواستار بهره برداری 100 درصدی از صندوق های صدقات فعلی شد و ادامه داد: توجه جدی به عملکرد عاملین، بهره برداری لازم از جمع بندی اطلاعات خیرین، استفاده از نرم افزار جامع مشارکت ها و برنامه ریزی دقیق برای روحانیون زکات از سوی مدیران و معاونان حوزه مشارکت های مردمی شهرستان ها ضروری است.
158 پایگاه ثابت و سیار جشن نیکوکاری در کردستان ایجاد می شود
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان کردستان از ایجاد ۱۵۸ پایگاه ثابت و سیار به منظور جمع آوری کمک های مردمی توسط این نهاد مقدس در جشن نیکوکاری سال جاری خبرداد.
قنبر موسی نژاد نیز در این جلسه اظهار داشت: انتظار می رود در سال جاری در زمینه جمع آوری کمک های مردمی در جشن نیکوکاری تحقق 100 درصدی برنامه ها دست یابیم.
وی با اشاره به اینکه جشن نیکوکاری سال جاری همزمان با سراسر کشور برگزار می شود، گفت: میزان کمک های مردمی استان کردستان در جشن نیکوکاری سال گذشته 396 میلیون تومان بود که نسبت به سال قبل از آن رشد خوبی داشته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) کردستان افزود: استفاده بهینه از ظرفیت نهادها و سازمان های عضو ستاد برگزاری جشن نیکوکاری نیز از دیگر اولویت هایی است که باید از سوی مدیران و معاونین حوزه مشارکت ها مورد توجه قرار گیرد.
موسی نژاد با بیان اینکه تحقق کامل برنامه با وجود تحریم های اقتصادی نیازمند تلاش مضاعف و برنامه ریزی صحیح است، بیان کرد: ارائه ایده های نوین به منظور تشویق و ترغیب مردم برای مشارکت در جشن نیکوکاری باید اولویت مدیران شهرستانی باشد.
وی با بیان اینکه شعار سال جاری جشن نیکوکاری همت مردمی، سلامت و توانمندی خانواده هاست، ابراز امیدواری کرد: شاهد حضور پر رنگ مردم در این جشن خیر خواهانه باشیم.
نظر شما