به گزارش خبرگزاری مهر ، دکترمسعود محمديان امروز در جلسه شوراي مديران اين سازمان ضمن تجليل از خدمات و فعاليت هاي گسترده دکتر ايرج خليلي مدير شعبه شمالغرب مؤسسه تحقيقات واکسن و سرمسازي رازي در شهرستان مرند افزود: از جمله مواردي كه موجب شده تا اين مؤسسه به عنوان يك مؤسسه مهم مطرح باشد، وجود اعضاي هيئت علمي، كارشناسان خبره و تولیدات منحصر به فرد اين مؤسسه است.
وی با بیان اینکه مؤسسه رازي علاوه بر توليد بيش از 70 نوع فرآورده بيولوژيك، در امر تحقيق و تشخيص نيز با 15 آزمايشگاه مرجع، خدمات ارزشمندي را ارايه مي دهد افزود: انجام 300 پروژه تحقيقاتي در اين مؤسسه در طول یکسال گذشته شایسته تقدیر است.
رئيس سازمان جهادکشاورزي استان اهتمام بر تولید واكسن گامبورو توسط محققان موسسه تحقيقات واكسن و سرم سازي رازي را موفقیتی جدید برای این موسسه عنوان نموده و تصريح كرد: نياز كشور به اين واكسن براي مقابله با بيماريهاي طيور 1.5 ميليارد دوز در سال است كه این موسسه می تواند با توليد واكسن گامبورو ، کشور را از واردات این محصول بی نیاز سازد.
اصلاح الگوی مصرف و جداشدن از وابستگی نفت در راستای اقتصاد مقاومتی
نماینده مردم مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی بر اصلاح الگوی مصرف و جداشدن از وابستگی نفت در راستای اقتصاد مقاومتی تاکید نمود.
دکتر محمد حسن نژاد در همایش بررسی اقتصاد مقاومتی بخش کشاورزی در شهرستان مرند با اشاره به تحریم های دشمنان در سه دهه گذشته گفت: اقتصاد تک محصولی ،اصلاح الگوی مصرف و جداشدن از وابستگی نفت و همچنین نقش کشاورزان و بهره برداران در لوله گذاری و صرفه جویی در آب کشاورزی ، تولید و صادرات میوه وتشکیل شرکت های یکپارچه سازی اراضی کشاورزی و فرآوری و بسته بندی بایستی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی دنبال شود.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید دست از نفت و اقتصاد تک محصولی بکشیم اظهار کرد: دشمنان با تحریم تکنولوژی، نفت و بانک مرکزی می خواهند ما از لحاظ علمی عقب بمانیم، پول نداشته باشیم، نتوانیم محصول خارجی بخریم و در نتیجه تورم داشته باشیم.
مرمت خانه علامه اميني در سراب 70 درصد پیشرفت داشته است
مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربایجان شرقی خبر داد: بازسازي خانه علامه امینی صاحب اثر جاودانه الغدیر بيش از 70 درصد پيشرفت فيزيكي داشته است.
تراب محمدی افزود: خانه علامه امینی در روستای سردهای شهرستان سراب واقع شده و ساختماني خشتي است كه بخش عمده آن تخريب شده و از بين رفته بود.
وی تصریح کرد: مرمت و بازسازي آن با اعتبار اوليه 500 ميليون ريال در دهه ولايت سال 90 آغاز شده است.
کاروانسرای پیام مرند اولین هتل سنتي آذربايجان شرقي مي شود
مديركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربايجان شرقي از واگذار شدن كاروانسراي پيام مرند از طریق مزایده خبر داد و گفت: اين كاروانسراي تاريخي توسط سرمايه گذاران بخش خصوصي به اولین هتل سنتي تغيير كاربري می دهد .
تراب محمدي افزود: کاروانسراي پيام به دلیل قرار گرفتن در مسیر گردشگری ایران به اروپا و مورد توجه بودن گردشگران خارجی و داخلی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و قابليت تغيير كاربري به هتلي با بيش از 20 سوئيت سنتي را دارد.
محمدي با اشاره به توانمندی های این بنا در جذب گردشگران تصریح کرد: کاروانسرای پیام مرند یکی از مهمترین تاسیسات بین راهی جاده ابریشم به شمار می رفته که به عنوان بزرگترین کاروانسرای شمال غرب کشور از مهمترین ابنیه تاریخی و گردشگری کشور محسوب می شود. مديركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تصريح كرد: قدمت کاروانسرای پیام مرند به دوره مغول و صفویه می رسد که پس از مرمت، هم اکنون به عنوان یکی از 999 کاروانسرای موسوم به شاه عباسی، امکان بازدید برای عموم گردشگران را دارد.
نظر شما