به گزارش خبرنگار مهر، سيف الله علي نيا ظهر سه شنبه در جلسه شورای اسلامی شهر بابل اظهار داشت: به دلیل نبود در آمد کافی در شهرداریها، به اجرا در آوردن ضوابط طرحهای تفضیلی با چالش های جدی مواجه است.
وی افزود: با نگاهی به شهر های شمالی می توان احساس کرد که سرانه فضای سبز، مراکز ورزشی و فرهنگی این شهرها با سایر کشورها کمتر است.
علی نیا افزود: با نصب المانهای مختلف و نورپردازی ها و اجباری کردن اجرای نمای ساختمان قبل از پایان کار تا حدودی توانستیم ایفای نقش کرده باشیم و در بخش خدمات شهری و دفن بهداشتی زباله با مکانیزه کردن حجم عمده زباله ها و حضور به موقع کارگران زحمتکش نگرانی های شهروندان را به حداقل رساندیم.
وی بیان داشت: در رابطه با ساماندهیکوچه های شهر و چاله ها و خیابانها که با تقاضای عمده شهروندان مواجه هستیم، تولید و پخش آسفالت نسبتبه گذشته بیش از دو برابر رشد داشته است.
علي نيا به دلايل وجود مشكلات شهري پرداخت و يادآورشد: حاشیه های شهر گسترش زیادی پیدا کرده و همه انتظار خدمات از ما دارند و از آنجاکه عمده ساکنین از قشر محروم و نیازمند توجه هستند،حجم زیادی از کارهای عمرانی به این مناطق اختصاص یافته است.
وی افزود: دومین موضوع اینکه آبهای زیر سطحی شهر بالا بوده و همیشه شاهد جاری شدن فاضلاب خانگی و آبهای اسیدی در روی آسفالت هستیم که عمر آسفالت را به شدت کاهش داده است.
این عضو شورای اسلامی شهر بابل گفت: سهم حفاریهای گسترده از سوی شرکت های حفار نظیر آب و فاضلاب در خرابی های آسفالت را هم نباید نادیده گرفت که امیدواریم شرکت های مرتبط یک درک مناسبی از دغدغه های شهروندان و مسئولان شهری پیدا کنند.
بابل یکی از شهرهای پرجمعیت مازندران است.
نظر شما