۱ اسفند ۱۳۹۱، ۲۰:۳۰

از سال آینده/

راه اندازی رشته تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه های علمیه کشور

راه اندازی رشته تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه های علمیه کشور

اراک-خبرگزاری مهر: دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کشور و مشاور وزیر آموزش و پرورش از راه اندازی رشته تعلیم و تربیت اسلامی در حوزه های علمیه خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر٬ حجت الاسلام مجتبی ملکی٬ ظهر سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و کمیته همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش٬ افزود: این رشته از سال آینده در حوزه های علمیه در راستای تبیین مبانی اسلامی طلبه می پذیرد.

وی به تربیت مبلغ به صورت تخصصی برای واحدهای تبلیغی اشاره کرد و گفت: این مبلغان از میان جدیدالورودها و طلبه های پیشین که آمادگی فعالیت در مدارس و دانش آموزان را دارند٬ انتخاب می شوند.

حجت الاسلام ملکی بیان اینکه اولویت اول همه دستگاه های فرهنگی همکاری با آموزش و پرورش در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین است٬ تصریح کرد: دستگاه های ذیربط باید همکاری با آموزش و پرورش در این زمینه سرمایه گذاری کرده و تلاش دشمن را بی نتیجه گذارند.

 وی آموزش و پرورش را از مهمترین دستگاه های فرهنگی و ارکان اصلی تعلیم و تربیت دانش آموزان دانست و اظهارداشت: تعامل حوزه های علمیه و آموزش و پرورش از گام های موثر در راستای تحقق اهداف سند بنیادین آموزش و پرورش است

دبیر ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش کشور با اشاره به تدوین توافق نامه مابین حوزه و آموزش و پرورش٬ ادامه داد: این حرکت بستری مناسب در جهت ترویج و گسترش تعالیم قرآنی و توجه منویات مقام معظم رهبری است.

تحقق اهداف در تعامل حوزه و مدارس بر اساس ۴ محور اصلی

حجت الاسلام ملکی همچنین با تأکید بر 4 محور اصلی برای دستیابی به موفقیت٬ اظهار کرد: تبلیغ و پرورش با حضور مبلغان آشنا و آگاه به مسایل دینی از مهمترین محورهای این توافق نامه است.

وی اضافه کرد: پژوهش و فعالیت های پژوهشی٬ آموزش منابع و نیروی انسانی و آموزش و برنامه ریزی درسی از دیگر محورهای موافقت نامه است.

مشاور وزیر آموزش و پرورش  با بیان اینکه قبل از این توافقنامه نیز معاونت تبلیغ در توسعه و تعمیق فعالیت های دینی تلاش بی وقفه داشته٬ گفت: تولید محتوای آموزشی با رویکرد علوم انسانی و دینی یکی از زیر ساخت های مهم در راستای غنی سازی کتب درسی است.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک نیز با تاکید بر اینکه نهادینه سازی و ترویج فرهنگ و تعالیم اسلامی یکی ارکان مهم در تعلیم و تربیت است اظهارداشت: در این راه تداوم فعالیت های آموزشی نقش مهمی را ایفا می کند.

تهیه کتب درسی و کمک آموزشی برای مدارس پیش حوزی و دانش آموزان از نیازمندی های این امر است

 آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی تامین اعتبار و منابع مالی را در راستای تحقق اهداف ضروری برشمرد و گفت: تهیه کتب درسی و کمک آموزشی برای مدارس پیش حوزی و دانش آموزان از نیازمندی های این امر است.

وی همچنین به تشکیل دبیرخانه فعال برای ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش اشاره کرد و افزود: این دبیرخانه برای اجرای فعالیت های تاثیر گذار در مدارس و برای دانش آموزان ضروری است.

وی اضافه کرد: نیروی انسانی یکی از سرمایه های عظیم جوامع امروزی به شمار می رود و توجه به این مهم امری بسیار ضروری است.

امام جمعه اراک با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران در حوزه های مختلف پیشرفت های زیادی داشته و بر این اساس الگویی مناسب برای کشورهای دنیا محسوب می شود٬ گفت: با توجه به نیاز دانش آموزان و تشویق آنان گام های بلندی در جهت ساختن آینده ای بر خواهیم داشت.

وی در پایان با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی دانش آموزان را هدف اصلی خود برای انحراف از تعالیم دینی قرار دادند٬ تصریح کرد: دشمنان امروز برای اینکه به مقاصد شوم خود برسند دامنه توطئه ها و تهاجم فرهنگی خود را گسترش داده اند که در این راستا همه به ویژه جوانان باید هوشیار باشند.

گفتنی است٬ در پایان هر یک از اعضای ستاد های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش به ارایه گزارشی از فعالیت های خود در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش پرداختند.

کد خبر 2002026

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha