به گزارش خبرنگار مهر، نشست علمي استادان بسيجي عصر پنجشنبه با موضوع اقتصاد مقاومتي حمايت از كار و سرمايه ايراني با حضور رئيس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي و عبدالکریم جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه و دیلم در مجلس شورای اسلامی در دانشگاه خليج فارس برگزار شد.
سيد مسعود ميركاظمي رئيس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي در اين نشست گفت: در اقتصاد مقاومتي حالت تدافعي وجود ندارد بلكه فعاليت ها و اهداف مورد نظر در هر شرايطي انجام مي شود.
وی اضافه كرد: اولين شاخص اقتصاد مقاومتي حضور مردم در اقتصاد است و كشوري مانند ايران كه از منابع خدادادي و جمعيتي جوان و تحصيل كرده برخوردار است نبايد تنها به يك صنعت وابسته باشد.
رئيس كميسيون انرژي مجلس شوراي اسلامي با اشاره به اين كه اسراف در اقتصاد مقاومتي جايگاهي ندارد، افزود: به طور مثال ميزان مصرف انرژي در كشورمان چهار برابر شاخص جهاني است كه بايد در اين رابطه الگوي مصرف اصلاح شود.
مير كاظمي صنعتي شدن علم دانش آموختگان و استادان را براي موفقيت در اقتصاد مقاومتي ضروري خواند و اضافه كرد: براي رسيدن به اين مهم بايد عرصه صنعت از ظرفيت عظيم دانشگاه استفاده ببرد و محصولاتي با علم روز توليد كند.
وی با اشار به فشارهای بینالمللی بر علیه کشورمان برای ضربهزدن به اقتصاد کشور، تصریح کرد: باید در اقتصاد خود نماد انسانیت را مد نظر قرار دهیم و برای ارتقای وضعیت اقتصادی کشور تلاش کنیم.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس ادامه داد: تحریمها باعث شدند در بسیاری از موارد بهویژه در زمینه دفاعی به توان قابل توجهی دست پیدا کنیم و رشد داشته باشیم.
میرکاظمی با اشاره به برخی از آفتهای اقتصاد مقاومتی به بخشینگری و نبود جامعنگری اشاره کرد و افزود: باید با برنامهریزی اصولی الگویی پایهریزی کنیم که نمایی از اقتصاد اسلامی باشد.
نظر شما