محمد علی یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: به هر ميزان كيفيت كالاي توليد داخلی افزايش پیدا کند اقبال مصرف كنندگان به مصرف كالاي داخل افزايش يافته و خود به خود مصرف كالاي خارجی و به طبع قاچاق نیز كاهش مي يابد.
وی اظهارداشت: صنعتگران ایرانی باید واحدهای خود را به جدیدترین استانداردهای روز دنیا مجهز و برای این کار از توان بومی استفاده کنند تا از سود بیشتری در تولیدات خود بهره مند شوند.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان گفت: ارتقای کیفیت محصولات ایرانی بزرگترین راه برای ایستادگی در مقابل تحریم هاست اگر تولیدکنندگان بتوانند روز به روز به کیفیت محصولات خود بیافزایند، دیوار سست تحریم استکبار شکسته خواهد شد.
وی افزود: استانداردها در جوامع امروزي از ضرورت هاي زندگي است که وجود این مهم در کالا و خدمات ارائه شده از طرف توليد کنندگان ضامن امنيت و ايمني براي مصرف کنندگان است.
یوسفی با تاکید بر اینکه تولید کنندگان همواره باید تولیدات با کیفیت صادرات محور داشته باشند، اظهارداشت: استاندارد زبان مشترک میان همه جامعه ذینفع است.
وی گفت: برای تحقق شعار امسال به نام تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی باید محصولات کشور قابل رقابت با انواع خارجی باشند که در این زمینه رعایت استاندارد یک الزام است.
مدیر کل استاندارد گیلان افزود: استفاده از کالاهای نامرغوب و بیکیفیت و فاقد استانداردهای لازم، خسارات متعدد جانی و مالی را در جامعه به دنبال دارد.
وی بیان داشت: با رعایت استاندارد دغدغه های مردم کم می شود و ایمنی، سلامت و ضریب سلامت در جامعه افزایش می یابد.
وی همچنین با اعلام اینکه توسعه پایدار محصولات با کیفیت و قابل رقابت جهانی فقط در سایه استاندارد محقق می شود، یادآورشد: تولیدکنندگان با استفاده از بهترین مواد اولیه، وجدان کاری می تواند کیفیت محصول خود را افزایش دهند.
نظر شما