۷ تیر ۱۳۸۴، ۱۰:۴۵

دغدغه هاي اجتماعي و انتظارات از دولت آينده( 8 )

ساختار نظام آموزشي بايد تغيير كند//محتواي كتب درسي حجيم و خسته كننده است

نايب رييس كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اصلاح نظام آموزشي را اولويت دولت آينده در حوزه تعليم و تربيت قلمداد كرد.

محمد حسن دوگاني در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري "مهر" گفت: اولين نكته مورد توجه دولت آينده پرداختن به نيروي انساني شاغل در حوزه آموزش و پرورش و ايجاد انگيزه و روحيه براي ارتقاي كيفي و كمي نظام تعليم و تربيت است.

وي با تاكيد بر تامين رفاه و معيشت فرهنگيان به ويژه كساني كه به طور مستقيم در امر آموزش بچه ها حضور دارند، تصريح كرد: زيربناي علمي و فرهنگي نظام آموزش و پرورش نياز به تحول و اصلاح دارد.

دوگاني توضيح داد: وضعيت علمي دانش آموزان بايد ارتقاء پيدا كند تا بتوانند در ميادين علمي دنيا شركت و سربلند بيرون بيايند، ضمن اينكه در ساختار فرهنگي نظام آموزش و پرورش نيز نيازمند تغيير و تحول جدي هستيم تا بتوانيم يك رابطه معقول در جامعه برقرار كنيم.

عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس همچنين نگاه دولت آينده به اصلاح نظام آموزشي را به طور جدي خواستار شد و افزود: در اين حوزه حتما بايد بازنگري صورت بگيرد و در صورت لزوم موادي درسي كتب تحصيلي بدون اينكه لطمه اي به بنيه آموزش و پرورش بزند، كاسته شود.

وي اين تغيير و تحول را بيشتر در مقطع راهنمايي و دبيرستان مورد تاكيد قرار داد و گفت: بايد به سمتي برويم كه مطالب مقطع دبيرستان به لحاظ  محتوايي و علمي با مطالب دانشگاهي فاصله كمتري داشته باشد.

دوگاني همچنين پژوهش و تحقيق در حوزه آموزش و پرورش را يكي ديگر از ضروريات براي ارتقاي كمي و كيفي نظام آموزشي خواند و افزود: دانش آموزان ما با پژوهش و تحقيق بيگانه هستند و به همين خاط وقتي وارد محيط دانشگاه مي شوند، نوعي عدم تعلق خاطر به محيط علمي به آنها دست مي دهد و باعث تربيت فارغ التحصيلان مدرك گرا مي شود.   

کد خبر 200465

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha