به گزارش خبرنگار مهر، حمید عبدعلی کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر عصر شنبه در این کارگاه آموزشی با اشاره به اثرات مخرب مواد مخرب، اظهار داشت: مسئله اعتیاد تنها مربوط به کشور ایران نیست و تمامی کشورهای جهان با مواد مخدر درگیر هستند.
وی اضافه کرد: در گذشته فقط مواد مخدر مانند تریاک مصرف می شد امادر حال حاضر الگوی مصرف تغییر کرده است و متأسفانه انواع مواد توهم زا و روان گردان استعمال می شود.
عبدعلی افزود: سوداگران مرگ به طرق مختلفی برای تجارت خود تبلیغ میکنند که یکی از این روشها توزیع مواد خوشبو کنندهی دهان و آدامسهای مختلف در پیش دبستانیها است که این محصولات حاوی نوعی مخدر هستند.
این کارشناس حوزه مبارزه با مواد مخدر تأکید کرد: یکی از راههایی که میتوانیم با مواد مخدر مقابله کنیم و آمار ابتلای به اعتیاد را کاهش دهیم ارتقای مهارتهای زندگی است.
عبدعلی تصریح کرد: اعتیاد یک بیماری چند وجهی است و درمان آن به هیچ وجه عنوان ساده نیست. خانوادهها باید قدرت نه گفتن را به فرزندان خود آموزش دهند و برای آنها محیطهای فرهنگی و ورزشی فراهم کنند تا انرژی آنها در این مکانهای سالم تخلیه شود.
وی ادامه داد: بلای اعتیاد همه اقشار و گروههای اجتماعی اعم از فقیر و غنی، باسواد و بی سواد و ... را تهدید میکند و پذیرای هیچ استثنایی نیست.
کارشناس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر ضمن تأکید بر تقویت ایمان و مبانی دینی و عرفانی خاطر نشان کرد: آمار گویای گرایش بسیار کمتر جوانان مذهبی به سمت مواد مخدر است.
وی اضافه کرد: عدم آگاهی باعث گرفتار شدن در دام اعتیاد می شود و تأکید کرد مواد مخدر هیچ حد و مرزی نمیشناسد و مبتلایان را دچار مشکلات عدیده اجتماعی، اخلاقی و روحی و جسمی میکند.
عبدعلی خاطرنشان کرد: مواد مخدر صنعتی و جدید قوه تفکر را مختل کرده، قدرت تصمیمگیری را از بین میبرد و باعث بروز توهمات بسیار خطرناک میشود.
نظر شما