۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۶:۳۱

رضوی خبر داد:

افزایش صندوقهاي توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي/پرداخت بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی

افزایش صندوقهاي توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي/پرداخت بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی

سمنان-خبرگزاری مهر: مدير عامل صندوق توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي کشور از افزایش تعداد صندوق هاي توسعه كشاورزي تا پايان سال جاری خبر داد و گفت: تعداد این صندوق ها به 75 صندوق افزايش مي يابد.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالكريم رضوي پیش از ظهر یک شنبه در آیین آغاز به کار صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی در شهرستان های استان سمنان تعداد صندوق‌هاي حمايت از توسعه كشاورزي را جمعا 60 صندوق ذکر کرد و افزود: پيش‌بيني می شود که تا پايان امسال تعداد 15 صندوق ديگر اضافه شود و مجموع به  75 صندوق برسد.  

پنج هزار تشکل کشاورزی تحت پوشش صندوق های حمایت از کشاورزی

مديرعامل صندوق توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي کشور با بیان اینکه  پنج هزار تشکل کشاورزی عضو و تحت پوشش صندوقهای توسعه کشاورزی قرار دارند گفت: در نظر است شبکه ای شهرستانی و بخشی از این صندوق در کشور ایجاد شود.

رضوی با اشاره به تشکیل این صندوق در تمام مراکز استانها و 16 شهرستان کشور گفت: صندوق توسعه کشاورزی یک ساختار پولی مالی غیر دولتی است.

وی با بیان اینکه این صندوق ها با حمایت دولت و مجلس شکل گرفته، تصریح کرد: در حال حاضر 10 صندوق ویژه زنان روستایی و عشایری، شش صندوق تخصصی محصولات کشاورزی در کشور فعال است.

جذب 150ميليارد تومان اعتبار در بخش کشاورزی طی سالجاری  

وی گفت: از 500 ميليارد تومان اعتبار سال 91 تاكنون 150 ميليارد تومان جذب و به متقاضيان ابلاغ شده است و بقيه هم در حال بررسي است.

رضوی با اشاره به اینکه هنوز 350 ميليارد تومان از اعتبارات سال 91 تحويل داده نشده است، گفت: طرح ها از سوي متقاضيان ارائه شده اما هنوز در حال بررسي است.

پرداخت بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات به بخش کشاورزی

مدير عامل صندوق توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي کشور گفت: از محل اعتبارات سال ۹۰ اين صندوق ۸۵۰ ميليارد و از محل اعتبار سالجاري نيز ۵۰۰ ميليارد تومان به صندوق حمايت از توسعه كشاورزي اختصاص يافت.

وی افزود: اعتبارات سال 90 در قالب تسهيلات 7 درصد براي طرح‌هاي كوچك و اعتبارات سال 91 در قالب طرح‌هاي متوسط و بزرگ داده مي‌شود.

رضوی با اشاره به اینکه صندوق های توسعه بخش کشاورزی با استفاده از منابع داخلی تسهیلات ارزان قیمت به بهره برداران بخش کشاورزی اعطا می کنند گفت: تاکنون بیش از 13 هزار میلیارد ریال تسهیلات این صندوقها پرداخت کرده اند.

مديرعامل صندوق توسعه سرمايه گذاري در بخش كشاورزي کشور عاملیت تسهیلات دولتی در بخش آبیاری تحت فشار، صندوق توسعه ملی، ماشین آلات کشاورزی، تعاونی های تولید و اعتبارات هدفمندی یارانه ها را نیز بر عهده این صندوقها دانست و گفت: توسعه این صندوق ها در شهرستانها و بخش ها از اهداف آینده است.

ایجاد صندوق های توسعه کشاورزی فرصت مناسبی برای توسعه این بخش

استاندار سمنان نیز در این مراسم گفت: ایجاد صندوق های توسعه کشاورزی فرصت مناسبی برای توسعه و ترویج فعالیت های کشاورزی و دامداری است.

عباس رهی با تاکید بر نقش و اهمیت صندوق توسعه بخش کشاورزی در رونق این بخش، خواستار مشارکت فعال تر بهره برداران در این صندوق ها شد.

تاثیر تغییر الگوی کشت در برابر مقابله با کمبود منابع آبی

استاندار سمنان با اشاره به وضعیت اقتصادی و نیز نقش کشاورزان در این زمینه گفت: کشاورزان با توجه به اقتصاد مقاومتی باید قناعت پیشه کرده و دولت را در رسیدن به اهداف نظام یاری دهند.

رهی به کمبود منابع آبی استان سمنان اشاره کرد و با تاکید بر استفاده بهینه از این منابع گفت: تغییر الگوی کشت در برای مقابله با کمبود منابع آبی موثر است.

وی به اجرای طرح آبیاری تحت فشار و کمک های دولت اشاره کرد و گفت: امسال برای آبیاری نوین به هر نفر 40 میلیون ریال تسهیلات اعطا شده که منابع بسیار خوبی است.

کشاورزی پایه و اساس اقتصاد کشور است

مقام عالی دولت در استان سمنان بر اجرای طرح توسعه کشاورزی در سطح شهرستان ها و فعال کردن بخش کشاورزی به عنوان پایه و اساس اقتصاد کشور تاکید کرد.

رهی گفت: باید ساز و کارهای لازم جهت ترویج و توسعه بخش کشاورزی فراهم شود تا بتوانیم از محصولات داخلی حمایت کنیم.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف دولت در توسعه کشاورزی عمران و آ بادانی کشور، تولید بیشتر محصولات داخلی و مدیریت و بهره وری بهتر از زمین و آب است افزود: اگر این امر صورت پذیرد منویات مقام معظم رهبری تحقق پذیرفته است.

فعالیت یک صندوق استانی، هفت صندوق شهرستانی و یک صندوق بخش در استان سمنان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان نیز در این مراسم گفت: این استان هم اکنون دارای یک صندوق استانی، هفت صندوق شهرستانی و یک صندوق بخش است و از این لحاظ از استان های پیشتاز کشور محسوب می شود.

سید مجید موسوی افزود: اولین صندوق توسعه بخش کشاورزی در سطح بخش های کشور نیز در ایوانکی تشکیل و فعال شده است.

وی با اشاره به آغاز به تاسیس این صندوق از تیرماه امسال گفت: در این مدت هفت صندوق شهرستانی در استان سمنان تشکیل شد و از این نظر استان سمنان پیشتاز استانهای کشور است.

جذب 234 میلیارد ریال سرمایه در صندوق های کشاورزی استان سمنان

موسوی  با بیان اینکه 49 درصد سرمایه این صندوق ها متعلق به دولت و 51 درصد به بهره برداران بخش کشاورزی است گفت: صندوق های تشکیل شده در استان سمنان تاکنون 234 میلیارد ریال جذب سرمایه داشته اند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: این صندوق ها با هدف رفع مشکلات مالی بهره برداران تشکیل شده و تاکنون 42 میلیارد ریال تسهیلات با کارمزد چهار درصد به اعضا اعطا کرده است.

وی سطح اراضی کشاورزی استان سمنان را 198 هزار هکتار و شمار بهره برداران این بخش را بیش از 41 هزار نفر بیان کرد و اظهار داشت: از این میزان 41 هزار آن را باغات تشکیل می دهند که سالانه 286 هزار تن تولید محصول دارند.

بنا بر این گزارش: این همایش با حضوراستاندار سمنان، جمعی از مسئولان و بهره برداران و اعضای صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی این استان برگزار شد.

کد خبر 2005363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha