محمد ابراهیم عصمتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه كشور، مي بايست تمامي كلاس هاي درس مدارس به منظور اجراي طرح تحول بنيادين آموزش و پرورش در يك دوره پنج ساله هوشمندسازي شوند.
وي با بيان اينكه اين طرح از سال گذشته آغاز شده است، اظهار داشت: مطابق بندي از اين مصوبه هيئت دولت، هر يك از دستگاههاي اجرايي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري موظفند نسبت به تامين امكانات و تجهيزات لازم براي اتصال و هوشمند سازي حداقل يك واحد آموزشي يا پرورشي در هر يك از شهرستانهاي استان ها به شبكه ملي اطلاعات و ارتباطات اقدام كنند.
عصمتي با اشاره به اينكه سهم دستگاه هاي دولتي خراسان شمالي مشمول موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري 100 مدرسه در شهرستان هاي مختلف بوده است، اضافه كرد: اين دستگاه ها تاكنون 76 كلاس درس در قالب 33 واحد آموزشي را از محل اين طرح هوشمندسازي كرده اند.
وي افزود: ادارات كل منابع طبيعي و آبخيزداري، استاندارد و تحقيقات صنعتي، شركت مخابرات و استانداري خراسان شمالي تعهدات خود را نسبت به هوشمندسازي مدارس انجام داده اند اما دستگاه هاي ديگر با وجود اينكه در سال گذشته اين مسئله در موافقت نامه هاي آنان لحاظ شده بود، به علت كمبود اعتبارات، اجراي آن را به تعويق انداخته اند.
اين مسئول عنوان كرد: اداره كل منابع طبيعي و آبخيزداري خراسان شمالي براي هوشمندسازي يك واحد آموزشي چهار كلاسه 16 ميليون تومان هزينه نمود و اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان نيز هفت کلاس درس را در هفت واحد آموزشي مجزا در شهرستان هاي مختلف خراسان شمالي هوشمندسازي كرد.
به گفته وي اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان برای اجرای این طرح 20 میلیون تومان اعتبار از محل اعتبارات این اداره کل هزینه كرد.
عصمتي افزود: همچنين شركت مخابرات خراسان شمالي نيز 15 واحد آموزشي را در قالب طرح ترنم ولايت به صورت كارگاه IT هوشمند، تجهيز كرد و استانداري نيز به نمايندگي از فرمانداري هاي شهرستان هاي خراسان شمالي با تخصيص 200 ميليون تومان اعتبار 50 كلاس درس را هوشمندسازي كرد.
معاون پژوهشی، برنامه ریزی و منابع انسانی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی در ادامه عنوان كرد: تاكنون از محل اعتبارات هوشمندسازي مدارس، مشاركت دستگاه هاي دولتي و مشاركت خيرين 700 کلاس درس در قالب 400 واحد آموزشی در سطح شهرستان های استان به سیستم هوشمند مجهز شده اند.
وی اظهار داشت: برای هوشمندسازی این کلاس ها در مجموع سه میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
به گفته عصمتي در خراسان شمالي حدود هفت هزار کلاس درس در قالب هزار و 780 آموزشگاه فعال وجود دارد که برای هوشمندسازی هر کلاس درس نيز حدود پنج ميليون تومان اعتبار مورد نیاز است.
وی اضافه کرد: هوشمندسازی کامل در پنج مرحله نیمه الکترونیک، الکترونیک، نیمه هوشمند، هوشمند و پیشرفته در يك دوره پنج ساله تکمیل و مدارس به طور کامل هوشمند می شوند.
به گزارش خبرنگار مهر، مصوبه الزام دستگاههاي اجرايي موضوع ماده پنج قانون مديريت خدمات كشوري نسبت به هوشمندسازي مدارس در آبان ماه سال 90 به تصويب رسيد و بر اساس آن در سطح كشور حدود 20 هزار مدرسه هوشمندسازي ميشود.
در خراسان شمالی هزار و 870 آموزشگاه فعال در سه مقطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و متوسطه وجود دارد و در سال جاری نیز 168 هزار دانش آموز در این مدارس مشغول تحصیل هستند.
نظر شما