حجت الاسلام احمد زادهوش در گفتگو با خبرنگار مهر، با بيان اينكه ورود يك فناوري بايد همراه با پيش نيازها و فرهنگ آن باشد عنوان كرد: متاسفانه ورود برخي از فناوريها به كشور همراه با پيش نيازها و فرهنگ سازيهاي لازم صورت نميگيرد و برخي صرفا براي منافع اقتصادي خود يك فناوري را كه ارتباط تنگاتنگي با مسائل سياسي و اجتماعي دارد را وارد مي كنند.
وي ادامه داد: متاسفانه وقتي كه اين فناوري گسترش پيدا كرد و در دسترس همه قرار گرفت بعد افراد به دنبال چالشها و مشكلات و به عبارتي راه چاره هستند.
مسئول مركز تربيت مبلغ خارج از كشور با تاكيد بر اينكه كسي با فناوري جديد مخالف نيست ابراز داشت: همه ميدانند كه مراجع تقليد و علما با هرگونه فناوري كه موجبات رفاه و بهرهمندي مردم را فراهم كند مخالف نيستند بلكه نگران اين مطلب هستند كه وقتي يك فناوري مقدمات لازم براي ورودش فراهم نباشد و كنترل ها و هشدارهاي لازم آن اتخاذ نشود چه بسا ورودش حتي خيانت به مردم باشد.
وي با اشاره به مباحي كه پيرامون رايتل در كشور مطرح شده عنوان كرد: اين فناوري نيز در حال حاضر بدون توجه به پيش نيازها و هشدارها وارد كشور شده و در اينجا متاسفانه صدا و سيما و رسانهها كم كاري كرده و هيچگونه روشنگري درباره اين مطلب ارائه ندادهاند به گونهاي كه در حال حاضر برخي از پدر و مادرها حتي نميدانند رايتل چيست و تنها نامي از آن شنيده اند و وقتي هم كه صداي مراجع در بيايد این بزرگواران را خشك و متحجر مينامند در حالي كه گفته آنان از روي دلسوزي و روشنگري و خيرخواهانه است.
مخالفت با رايتل به دليل مسائل امنيتي
معاون فرهنگي سابق دفتر تبليغات اسلامی حوزه علمیه قم با تأكيد بر اينكه برخي از مخالفتها با اين فناوري به خاطر مسائل امنيتي است، عنوان داشت: قطعا دشمنان از ورود انواع فناوريها با توجه به تسلطي كه در اين زمينه دارند ميتوانند بهترين استفاده را كرده و به راحتي اطلاعات شخصي افراد را در دسترس داشته باشند.
وي با تاكيد بر اينكه در كنار هر فناوري بايد هشدارها و تذكرات علاوه بر فوايد نيز وجود داشته و شرح داده شود، عنوان داشت: بايد مسائل اخلاقي و اجتماعي نيز بيان شود تا مردم بتوانند از فناوريهاي جديد با آرامش و بهترين شكل استفاده كنند.
نظر شما