۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۳:۱۲

قربان خبر داد:

توجه به رویکرد پژوهش محوری در سند تحول بنیادین/ تشکیل بیش از هزار مدرسه قرآنی

توجه به رویکرد پژوهش محوری در سند تحول بنیادین/ تشکیل بیش از هزار مدرسه قرآنی

قم - خبرگزاری مهر: معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بر توجه به رویکرد پژوهش محوری در سند تحول بنیادین تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه قربان ظهر دوشنبه در دیدار با آیت الله محمد تقی مصباح یزدی که در موسسه امام خمینی(ره) برگزار شد بیان کرد: سند راهبری پس از تصویب توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال گذشته به طور جدی در دستور کار آموزش و پرورش قرار گرفت.

وی گفت: یکی از وظایف خطیر در آموزش و پرورش به ویژه در دوران ابتدایی، تربیت انسان ها منطبق با نظام اسلام است.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر تلاش جهت عملی شدن اجرای تک تک سند بنیادین افزود: همت آموزش و پرورش بر آن است که با تاکید رهبری تک تک سند تحول بنیادین را اجرا کند.

وی بیان کرد: مرحله اول سند تغییرات ساختاری بود که از مهر ماه سال 91 آغاز و از لحاظ ساختاری به 2 دوره ابتدایی و متوسطه تبدیل شد.

توجه به پژوهش محوری در سند تحول بنیادین

قربان گفت: در سند رویکرد پژوهش محوری نیز در نظر گرفته شده است تا دانش آموزان از دوران ابتدایی با پژوهش آشنا شوند.

وی بیان کرد: در روش ها نیز این سند در تلاش است تا با توانمند سازی معلمان تا سال 1404 خروجی در تراز نظام جمهوری اسلامی داشته باشد.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آنچه که در سند تحول بنیادین به صورت ویژه به آن توجه شده است این است که هویت اسلامی، ایرانی و انقلابی در دانش آموزان به طور جدی در برنامه ها لحاظ شود.

وی گفت: در دوران ابتدایی چون گروه سنی پایین تر هستند تربیت بهتر می تواند انجام شود و همه تلاش معاونت، تقویت روحیه اسلامی و ایرانی بوده با این نگاه که ما ایرانی هستیم که اسلام را با میل و اراده خود انتخاب می کنیم پس طبیعی است که باید نقش آموزه های قرآن کریم و نقش الگویی پیامبر(ص) و ائمه معصومین(ع) باید در همه برنامه های معاونت ابتدایی جا باز کند.

تشکیل بیش از هزار مدرسه قرآنی در کشور

قربان بیان کرد: یکی از اقداماتی که در معاونت ابتدایی انجام شده راه اندازی مدارس ابتدایی قرآنی است که هزار و 300 مدرسه قرآنی ابتدایی در کشور تشکیل شده است.

وی ادامه داد: طرح میثاق نامه قرآن، طرح قرآن پژوهی، انس با مساجد، طرح آداب و مهارت های اسلامی، طرح جابربن حیان از طرح هایی است که در راستای ترویج فرهنگ اسلامی در مدارس اجرا می شود.

معاون ابتدایی وزارت آموزش و پرورش گفت: ورود 2 عنوان درسی تفکر و پژوهش و کار و فناوری از دیگر برنامه های اجرایی در آموزش ابتدایی بوده است.

وی گفت: بر ایجاد کتابخانه های کلاسی در مقاطع ابتدایی تاکید شده است تا دانش آموزان از دوران ابتدایی با فرهنگ کتابخوانی آشنا شده و در سنین بالاتر یادگیری ها مادام العمر شود.

قربان بیان کرد: به منظور انجام تلاش های منسجم در معاونت ابتدایی در نظر داریم سند راهبردی را در این معاونت شکل دهیم تا در این ستاد از صاحب نظران حوزه و آموزش و پرورش حضور یابند.

کد خبر 2005880

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha