۷ اسفند ۱۳۹۱، ۱۴:۲۵

نهمین کتاب حبیب زیر‌چاپ رفت

نهمین کتاب حبیب زیر‌چاپ رفت

نهمین کتاب حبیب همزمان با اختتامیه دوازدهمین جایزه ادبی شهید غنی‌پور 14 اسفند منتشر خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کتاب نهم حبیب حاصل همکاری شورای نویسندگان مسجد جواد‌الائمه با جمعی از روزنامه‌نگاران چهاردهم اسفند ماه و همزمان با ختتامیه دوازدهمین جشنواره ادبی شهید حبیب غنی‌پور منتشر می‌شود.

این کتاب که در نهمین دوره از انتشار خود بیش از هر چیز سعی دارد به بازشناسی هویت فرهنگ مسجد در ارتقاء جریان فرهنگی ناشی از انقلاب اسلامی  بپردازد با سرمقاله‌ای از امیرحسین فردی با موضوع راز ماندگاری جریان ادبی جشنواره ادبی شهید غنی‌پور آغاز می‌شود و در ادامه گفتگو با محمد ناصری دبیر جشنواره و گزارش نشستی با امیرحسین فردی و دبیر جشنواره درباره شکل‌گیری و سرنوشت کتابخانه مسجد جواد‌الائمه را به خوانندگان خود ارائه می‌کند.

لاله افتخاری، نماینده مجلس شورای اسلامی که خود از زمره خانواده شهدا به شمار می‌رود نیز در این کتاب و در گفتگویی صریح و البته متفاوت به اظهارنظر درباره ارتباط نهاد قانون گذاری و مدریت فرهنگی کشور با جریان‌های فرهنگی ادبی منبعث از انقلاب اسلامی پرداخته است.

کتاب حبیب غنی‌پور در نهمین شماره از خود به شرح تالیف کتابی درباره مسجد جواد‌الائمه نیز پرداخته است. کتابی که حاصل همکاری مشترک محمدعلی قربانی و حبیب یوسف‌زاده است. همچنین تشکیل شورای عالی کتاب دفاع مقدس، پیشنهاد نادرقدیانی رئیس اتحادیه ناشران و کتابفروشان تهران به مخاطبان کتاب حبیب است که ابعاد آن را در قالب مصاحبه‌ای شرح داده است.

کتاب حبیب در بخش گزارش‌های خود و در گام نخست به سراغ سبک رفاقت دهه 60 رفته است و طی آن عنوان می‌کند که دوستی‌های دهه 60 و نوع تعامل اجتماعی در آن دوران برپایه کدام المان‌های اجتماعی ساختار پیدا می‌کرده است. این گزارش همچنین در ادامه با روایتی از تیپ شناسی محله زندگی شهید حبیب غنی پور و گذری بر نظرات دوستان، نویسندگان و دوستداران شهید غنی‌پور درباره او نیز همراه می‌شود.

عباس پژمان نیز در این کتاب و در قالب یادداشتی به بررسی تطبیقی جوایز ادبی پرداخته است که به نام جنگاوران برتر نظامی کشور اهدا کننده آن نام گذاری شده است. این یادداشت در ادامه و در قالب یک گزارش به بررسی جوایز ادبی که در دنیا و به نام برخی قهرمانان ملی اهدا می‌شوند ضمیمه شده است.

غربت حبیب در دانشگاه شهید بهشتی نیز عنوان گزارشی ویژه در کتاب نهم حبیب است که در آن به جستجوی نشانه‌های وجود حبیب در دانشگاه محل تحصیلش، دانشگاه شهید بهشتی پرداخته شده است همچنین گزارش‌هایی از متن جلسات داوری این دوره از جشنواره هم در کتاب حبیب امسال گنجانده شده است.

بخش نقد این شماره از کتاب حبیب نیز آثاری چون «سوران سرد» نوشته جواد افهمی و «حتی یک دقیقه کافی است» نوشته آتوسا صالحی را نشانه گرفته است. همچنین نگاهی به فیلم مستند حبیب یعنی دوست خدا نیز در این بخش از این کتاب قرار گرفته است.

شهریار عباسی، ایمان مطهری‌منش، مهدی زارع، محمد صادق دهنادی، حجت الاسلام عباسعلی امینی، حبیب یوسف‌زاده، مهرداد غفارزاده و ... نیز نویسندگان یادداشت‌های این شماره از کتاب حبیب به شمار می‌روند.

گزارشی تصویری از شهدای مسجد جوادالائمه (ع) و شهدای محله مرتبط با آن و نیز مراسم یازدهمین دوره برگزاری جایزه شهید غنی پور نیز از دیگر بخش‌های این شماره از کتاب حبیب هستند.

کتاب نهم حبیب غنی‌پور در قالب نسخه دیجیتال و چاپی همزمان با اختتامیه این دوره از این جایزه ادبی و از سوی انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.

کد خبر 2006008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha