محمد آلفونه در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اگر در عرصه فرهنگی سرمایه گذاری می کردیم برخی ناهنجاریهای کنونی گریبانگیر جامعه نبودند.
وی بیان کرد: همین مشکلات اقتصادی و معیشتی کنونی ناشی از کوتاهی و کم توجهی در عرصه های فرهنگی بوده است.
آلفونه در تشریح این موضوع اظهار داشت: برخی از مشکلات تنها ناشی از کمبود درآمد و معیشت نیست بلکه ریشه در فرهنگ دارد.
وی تصریح کرد: وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم نسبت به گذشته بسیار بهبود یافته و قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست اما اکنون سبک زندگی مردم تغییر کرده است.
فرماندار بویراحمد، بر اصلاح سبک زندگی و تغییر برخی الگوها و فرهنگ های نادرست تاکید کرد و گفت: غفلتهایی در زمینه های مختلف فرهنگی صورت گرفته که باید جبران شوند.
وی تعداد دستگاههای فرهنگی را قابل توجه دانست و بیان داشت: به رغم این مسئله، مخاطبین این دستگاهها همه مردم نیستند و نتوانسته اند آحاد مردم جامعه را تحت پوشش قرار دهند.
آلفونه یکی از دلایل این مسئله را کمبود اعتبارات عنوان کرد و گفت: دستگاههای فرهنگی در زمینه توزیع اعتبارات مظلوم واقع شده اند.
منتقدین رسانه ها تحمل کنند تا ایرادات برطرف شود
وی تصریح کرد: جامعه هر چه جلوتر می رود بیشتر قدر و اهمیت فرهنگ را درمی یابد و این اهمیت کار دستگاههای فرهنگی را بیشتر می کند.
آلفونه عنوان کرد: رونق فرهنگ و هنر جامعه را تعالی می بخشد و اگر کار فرهنگی می کردیم، برخی از آسیبهای اجتماعی، امروزه بوجود نمی آمدند.
آلفونه همچنین در بخش دیگری از سخنان خود توسعه کمی و کیفی رسانه های استان را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: شاید در هیچ کجای کشور اینگونه شاهد افزایش تعداد رسانه ها نباشیم.
فرماندار بویراحمد گفت: هر روز این رسانه ها از لحاظ کیفی در حال رشد هستند و به سمت حرفه ای شدن گام برمی دارند.
وی با بیان اینکه در این زمینه منتقدین و مخالفینی هم وجود دارد، گفت: باید حوصله و تحمل کنیم تا ایرادات برطرف شود زیرا تعالی به شکل آنی صورت نمی گیرد بلکه نیاز به حرکت مستمر و مداوم دارد.
نظر شما