عادل شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه همچون سنوات گذشته، از 25 اسفند 91 تا 15 فروردین 92 آماده ارائه خدمات در ایام نوروز است.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه در دو فاز امداد و نجات نوروزی، در سطح استان و امداد و نجات خارج از استان و در محور های مواصلاتی فعالیت خواهد کرد.
شفیعی ادامه داد: هم اکنون 10 پایگاه ثابت در سطح استان وجود دارد که دو پایگاه آن در مناطق تاریخی گردشگری بیستون و طاقبستان مستقر شده اند.
وی گفت: جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه هم چنین اقدام به ایجاد 12 پایگاه امداد و نجات جاده ای کرده که 8 پایگاه آن به صورت ثابت و 4 پایگاه آن به صورت سیار خواهد بود.
مدیر کل هلال احمر استان کرمانشاه از استقرار پایگاه های امداد و نجات در سطح شهرستان های استان نیز خبرداد.
شفیعی از آمادگی دو هزار و 200 نفر از عوامل امدادی در مدت این 20 روز خبرداد و گفت: این نیروها با آموزش هایی که دیده اند، علاوه بر امداد رسانی به تصادفات جاده ای و حوادثی که ممکن است برای مسافران پیش آید اقداماتی نیز در زمینه اسکان آنان در این زمان ها انجام می دهد.
وی از فعالیت پایگاه امداد هوایی در طی 20 روز فعالیت این جمعیت برای امداد رسانی خبرداد و گفت: این پایگاه هر روز به تناسب میزان حجم مسافران در آن مناطق حضور داشته و بالگرد امداد رسان مستقر می شود تا در صورت بروز حادثه ای مثل تصادف در کمتر از 20 دقیقه مصدوم به بیمارستان منتقل شود.
مدیرکل هلال احمر استان کرمانشاه از وجود 18 پست راهنمایی خبرداد و 14 پست از آن در مبادی ورودی شهر های استان، 3 پایگاه در شهر کرمانشاه( میادین ورودی شهر) و یک پست آن در مجموعه و آثار تاریخی بیستون مستقر می شود.
وی افزود: در کرمانشاه و بیستون در این پست ها علاوه بر راهنمایی مسافرین، اقداماتی چون توزیع برشور، پوستر، بسته های فرهنگی و اهدای کیف کمک های اولیه به مسافران صورت می گیرد.
شفیعی گفت: تمام هزینه های تهیه این اقلام از سوی سازمان هلال احمر صورت گرفته و تنها در بخش برشور سازمان هایی اقدام به تهیه برشور معرفی استان کرده اند که در کنار برشورهای جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه توزیع می شود.
وی ادامه داد: هم چنین 4 ایستگاه کنترل فشار و قند در این مدت از سوی سازمان هلال احمر در نقاط مختلف استان مستقر می شود.
وی شماره تلفن 147 برای ارتباط با جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه را اعلام کرد و گفت: این شماره تمام وقت و 24 ساعته به صورت گویا آماده دریافت اخبار، سوانح، انتقادات و پیشنهادات مسافرین بوده و اگر برای مسافرین اتفاقی بیفتد 147 که مرکز کنترل و هماهنگی عملیات خبر است در حداقل زمان ممکن به کمک می روند.
شفیعی افزود: در طی مدت 20 روزه علاوه بر تیم های نجاتی برای حوادث غیرمترقبه تیم های عملیاتی نیز آمادگی کامل برای ارائه خدمات دارند.
مدیر کل هلال احمر استان کرمانشاه گفت:1800 نیروی جوان از جمعیت داوطلبان سازمان هلال احمر در این مدت فعالیت و کرده و امداد رسانی می کنند.
وی افزود: جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه 165 هزار عضو از بین جوانان بین 15 تا 29 سال و دارای تخصص های پزشکی، مهندسی و غیره هستند.
شفیعی ادامه داد: جمعیت هلال احمر علاوه بر عضوهای بین 15 تا 29 سال از جمعیت زیر 15 سال و حتی بچه های مهدکودک در قالب کانون غنچه ها عضو می پذیرد.
وی تصریح کرد: البته جمعیت بین 15 تا 29 سال که عضو سازمان جوانان بوده بیشترین فعالیت را ارائه می دهند.
شفیعی اضافه کرد: میانگین این افراد جمعیت امداد گران و نجاتگران سازمان هلال احمر است و جمعیتی نیز بالای 29 سال به صورت داوطلب در سازمان هلال احمر استان کرمانشاه فعالیت می کنند.
مدیر کل هلال احمر استان کرمانشاه گفت: امدادگران و نجاتگران این سازمان دوره ای تخصصی ویژه ای گذرانده و این امدادگران علاوه بر امداد نوروزی همزمان در صورت بروز، در مواقع بحران چون سیل، زلزله و حوادث پیش بینی نشده حضور می یابند.
وی در خصوص فعالیت هلال احمر و اقدامات پیش بینی شده برای چهارشنبه سوری گفت: با وجود اینکه چهارشنبه سوری و اقدامات آن بیشتر مربوط به نیروی انتظامی و ارگان های مرتبط با این نیرو است جمعیت هلال احمر نیز 2 تیم عملیاتی به صورت آماده باش برای چهارشنبه سوری تعیین کرده و در صورت بروز حادثه و نیاز به کمک اقدام می کند.
مدیر کل هلال احمر استان کرمانشاه در پایان سال خوبی را برای هموطنان ایرانی آرزو کرد و گفت: با اقداماتی که در استان کرمانشاه صورت گرفته هم وطنان می تواند با طیب خاطر به کرمانشاه سفر کرده و خاطراتی خوب را به سوغات ببرند.
نظر شما