به گزارش خبرنگار مهر، عیسی امامی عصر پنجشنبه در جمع مسئولان آق قلا افزود: بررسی ها نشان می دهد منطقه ما در زمان طاغوت بسیار مورد توجه بوده و به دلیل سیستم ارباب و رعیتی املاک به صورت یکپارچه بود و اگر وقفی صورت می گرفت به صورت وسیع و قریه ای بود ولی بعضی ادعاها در این زمینه چندان صحیح نبوده و پایه و اساس ندارد.
وی بیان کرد: اداره ثبت گلستان پس از استان شدن از مازندران جدا شد و پایه بودجه آن ضعیف بود و این امر سبب شد روند رشد آن ضعیف باشد و به آنچه که مورد نظر است برسد.
امامی افزود: در حال حاضر ما 12 واحد ثبتی در استان داریم که هفت واحد املاکی و پنج واحد استیجاری است و زمانی که تعداد واحدها از 4 به 12 واحد رسید به تناسب آن رشد نیروی انسانی را نداشتیم که این امر مشکلات را بیشتر کرده است.
وی گفت: در استان ما چند نگرانی وجود دارد که ریشه آن در بحث سندهای مالکیت زمین ها به دلیل نبود نقشه برداری درست است که باید به این مهم توجه شود.
امامی ادامه داد: انجام نقشه برداری بر اساس سابقه و عکس هوایی به تعیین تکلیف املاک استان کمک بسیاری می کند.
وی گفت: موضوع دیگر تغییر سبک سنتی به نوین است ولی این امر کاربران زیادی را می طلبد که کار شناسایی اسناد و تصحیح و ثبت آن را انجام دهند.
وی اظهار کرد: یکی از مسئله های مطرح شده در استان موضوع وحدت است که با وجود توع قومیتی در گلستان بسیار کم نظیر است.
امامی گفت: در زمان قبل از انقلاب بیشترین چالش ها در این استان بود که بعد از انقلاب با افزایش وحدت چالش ها از بین رفت، در زمان شروع انقلاب هم دشمن سعی کرد از ناحیه قومیت گرایی در استان ما به انقلاب ضربه وارد کند.
وی ادامه داد: وجود وحدت در بسیاری موارد به ما کمک کرد تا امنیت و انسجام استان با وجود تنوع قومی مختلف افزایش پیدا کند، قبل از انقلاب یکی از حوزه های تهدید جدی استان ما بود و جامعه احساس آرامش و امنیت نداشت.
امامی بیان کرد: چیزی که موجب شکل گیری این وحدت و افزایش امنیت شد اطاعت پذیری و ولایت مداری است، در گلستان اطاعت پذیری در بین همه چه شیعه و چه سنی بسیار چشمگیر بوده که در زمان های مختلف مانند زمان انقلاب، جنگ تحمیلی و در مناسبت های مختلف دیده شده که این امر سبب ایجاد آرامش و آسایش در استان شده است.
وی گفت: مردم استان به واسطه اطاعت از ولایت وحدت را شکل داده و باید به آنها خدمت شود که نیازمند عزمی جدی و همه جانبه است. استان گلستان با وجود نعمت های فراوان و شرایط خاص دارای امکانات ویژه ای است ولی جز استان های محروم به حساب می آید و در بحث ارزش افزوده در رتبه 28 قرار دارد و این بدان معنی است که ایرادی در کار است.
وی ادامه داد: این عقب افتادگی به معنی کم کاری و انجام نشدن اقدامات نیست چراکه با مقایسه اوضاع استان نسبت به قبل و بعد از انقلاب می بینیم در گذشته استان بسیار ضعیف و محروم است و امروز به خاطر تلاش های انجام شده مردم تحول جدی را احساس می کنند و شاکر هستند.
امامی بیان کرد: اما عقب افتادگی امروز ما نشان از تلاش بیشتر استان های دیگر است چراکه دیگران توانستند از سطح منابع ملی سهم بیشتری را به خود اختصاص دهند. بسیاری از امکانات و زیرساخت ها در استان فراهم شده و با توجه به راهبردهایی که داریم به دنبال ایجاد یک جهش و افزایش ارزش افزوده هستیم.
وی افزود: از دولت نهم تلاش در استان چند برابر شده و نوع نگاه برای منطقه فقرزدایی و محرومیت زدایی بود و امروز روستاهای ما از امکاناتبالایی برخوردار شدند اما با وجود سرمایه گذاری های دولت مردم ما از نظر
درآمدی در سطح پایینی هستند.
وی گفت: همه مسئولان استانی مصمم هستند که با همکاری هم خدمات جدیدی را پیگیری کرده که موجب افزایش بهره وری، رفاه و آسایش مردم شود.
امامی گفت: ما ظرفیت های خوبی داریم به عنوان مثال در بخش کشاورزی بهترین نوع گندم را داریم و از نظر ظرفیت تولید جز سه استان برتر کشور هستیم ولی اندوخته ما کم است و زمانی خشکسالی و در دوره ای آب زیاد کشاورزی ما را تهدید می کند و باید با یک نگاه برنامه ای و برنامه محور بهره وری را افزایش دهیم.
وی اظهار کرد: علت اینکه ما الان در این وضعیت قرار داریم اینست که سهم ما از منابع ملی و پایه بودجه ما کمتر از استان های پیشرفته است و ما باید با تلاش مسئولان این ضعف را برطرف کنیم.
نظر شما