به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر، بر اساس گزارش هاي سازمان بهداشت جهاني از ميان يك هزار و 709 عامل بيماري زا ، 832 عامل يعني 49 درصد آنها از طريق حيوانات به انسان منتقل مي شود و فرآورده هاي لبني و گوشت آلوده، شايع ترين مواد غذايي هستند كه موجب ابتلاي انسان به اين بيماري ها نظير تب مالت، سياه زخم، بيماريهاي انگلي وغيره مي شود.
بر اساس اين گزارش، پزشكان معتقدند كه بايد از مصرف گوشت ، جگر و تخم مرغ خام و يا نيم پز براي پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي قابل انتقال بين حيوان و انسان به ويژه عفونت ها و مسمويت هاي غذايي به شدت پرهيز كرد همچنين براي عدم ابتلا به بيماريهاي قابل انتقال از ماهي و ساير آبزيان، فقط بايد آن را از مراكز مجاز خريداري كرد.
بر پايه اين گزارش، براي پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي قابل انتقال بين حيوان و انسان در هنگام خرد كردن گوشت از دستكش استفاده كنيد همچنين بايد بدانيد كه مصرف گوشت دام هاي ذبح شده خارج از كشتارگاه و فاقد مهر بهداشتي باعث تهديد سلامتي اعضاي خانواده مي شود.
بر اساس اين گزارش، خطر ابتلا به تب مالت در صورت تماس با ترشحات جفت و جنين سقط شده دام ها وجود دارد بنابراين در صورت سقط جنين دام از نزديك شدن و تماس بدن با آن بايد به شدت پرهيز كرد.
همچنين پزشكان مي گويند كه براي پيشگيري از ابتلا به بيماريهاي قابل انتقال بين حيوان و انسان، به مدت 24 ساعت پيش از مصرف بايد گوشت و يا جگر تازه را در يخچال نگهداري كرد و نيز خطر ابتلا به بيماري تب مالت با استفاده از وسايل حفاظتي در هنگام ذبح دام كاهش مي يابد.
نظر شما