به گزارش خبرنگار مهر، محمد تقی پاداشت ظهر امروز در جمع کارشناسان و محققان این مرکز دستیابی به توسعه علمی را از طریق مطالعه و تحقیق میسر دانست و بر ضرورت سرمایهگذاری در زمینه تحقیقات و بهویژه تحقیقات کشاورزی تاکید کرد.
وی اظهارداشت: با توسعه بخشی به توان علمی می توان علاوه بر پاسخگویی به نیاز جوامع خود در سطح بینالمللی نیز با عرضه دستاوردهای تحقیقی به ثروت ملی حاصل از درآمدهای خارجی نیز افزود.
سرپرست مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی گیلان گفت: در نظام تحقیقات کشاورزی فعالیت ها و اقدامات زمانی مرهون موفقیت خواهد بود که این نظام بتواند به مسائل، مشکلات و انتظارات بهرهبرداران و سایر گروههای ذی نفع پاسخ دهد.
وی افزود: گستردگی، تنوع، تعدد و پیچیدگی مسائل، مشکلات و نیازهای تحقیق بخش کشاورزی از یک سو و محدودیت های ناشی از امکانات و تجهیزات، منابع مالی و پولی، نیروی انسانی و محدودیت های زمانی ازسوی دیگر امکان پاسخگویی کامل و جامع را عملا غیرممکن می سازد و در یک چارهجویی عقلایی و منطقی، گریزی جزء تخصیص بهینه منابع و امکانات به اولویت های تحقیقاتی نیست.
پاداشت اظهارداشت: تحقیقات زیربنای تحولات مهم در تمامی بخش های یک جامعه بوده و بهویژه در زیر بخش راهبردی کشاورزی می تواند به عنوان راهگشایی اساسی افق آینده تحولات چشمگیر این بخش را روشن تر ترسیم کند.
وی یادآورشد: تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی از موارد اساسی است که کشورها به این مهم اهمیت خاصی میدهند زیرا از طرفی جهان کنونی با مشکلات فزآینده ای همانند افزایش روزافزون جمعیت، آلودگی های مختلف، اثرات زیان بار زیست محیطی و غیره رو به رو بوده و از سوی دیگر کشاورزی در توسعه پایدار کشورها اثر مهمی دارد.
نظر شما