علی اصغر دهقانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تقویت فرایض الهی در جامعه رسالت اصلی ستاد امر به معروف و نهی از منکر است، اظهار داشت: امید است با کمک اعضای ستاد و سایر دستگاه ها بتوانیم وظیفه خود را به نحو احسن در این زمینه انجام دهیم.
وی با اشاره به اجرای طرح های ستاد احیاي امر به معروف و نهي از منكر اضافه کرد: اگر فریضه امر به معروف و نهی از منکر به صورت صحیح در جامعه اجرا شود، مانع نفوذ تهاجم دشمنان و تقویت بینش دینی و سیاسی مردم خواهد شد.
دهقانی تذکر لسانی را از برنامه های این ستاد اعلام کرد و ادامه داد: اجرای این طرح در شهرستان های منتخب شامل اردکان، تفت، ابرکوه و میبد، سطح سنجی و نظر سنجی طرح تذکر لسانی، برگزاری جلسات اخلاق مدیران از برنامه های این ستاد در سطح استان است.
وی توسعه فعالیت های شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و کارخانه ها، اجرای طرح یادآوران در مدارس و محیط های آموزشی، گسترش فعالیت های فرهنگی، تبلغی و آموزشی، توسعه عیون خودرویی و اماکن، تشکیل دفاتر حمایت از امران به معروف و ناهیان از منکر و اجرای تذکر لسانی توسط هیئت های مذهبی را از دیگر برنامه های این ستاد اعلام کرد.
وی همچنین با بیان اینکه تنها راه مقابله با منکرات در جامعه ترویج معروف ها و پررنگ کردن آن در اجتماع است، اضافه کرد: برای تحقق این مهم همه مسئول هستیم و باید همه امکانات و توان خود را بسیج كنيم.
مسئول ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان یزد در مورد چگونگی تحقق این اهداف به مهر گفت: ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر از طریق مشارکت و همکاری افراد متعهد و معتقد به انقلاب با بهره گیری ار توانمندی نهادها و ادارات ذیربط به صورت غیر متمرکز در تحقق این اهداف اقدام می کند.
وی با تاکید بر اینکه همکاری همه آحاد مردم در تحقق این فریضه الهی لازم است عنوان کرد: استفاده از کمک های داوطلبان مردمی و الهام از ارزش های اصیل و متعالی اسلام و نیز استفاده از مقررات و دستورالعمل های ساده و سریع از دیگر راه های تحقق این امر است.
نظر شما