مهندس شهره صدري درگفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر گفت : از ميان 80 رودخانه كشور 50 رودخانه آلوده به مواد صنعتي و شيميايي ، روستايي و كشاورزي همچنين پساب هاي بيمارستاني و عفوني هستند كه از اين ميان بيشترين آلودگي رودخانه هاي كشور به علت روان شدن پساب ها و پسماندهاي صنعتي و شيميايي به داخل رودخانه ها بوده است .
وي همچنين تاكيد كرد: پس از پساب هاي صنعتي و شيميايي به ترتيب فاضلاب هاي روستايي و كشاورزي ، بيمارستاني و عفوني همچنين فاضلاب هاي شهري و خانگي به آلودگي آب ها و محيط زيست مي افزايد.
كارشناس آلودگي آب سازمان حفاظت محيط زيست خاطر نشان كرد: با توجه به وجود اطلاعات ناقص از وضعيت رودخانه ها و بي توجهي به افزايش ميزان آلودگي رودخانه هاي كشور از سوي مسوولان اگر بزودي تصميمات عاجلي به منظور رفع آلودگي آب هاي سطحي و زيرزميني اتخاذ نشود بايد منتظر بروز بحران در وضيت رودخانه ها باشيم .
وي همچنين تصريح كرد: بيشترين علل وخيم شدن آلودگي رودخانه ها و افزايش حجم آلودگي هاي ناشي از پساب هاي صنعتي ، شهري و روستايي غفلت مسوولان امر نسبت به آب هاي سطحي و زيرزميني است كه در آينده اي نزديك شرايطي مهيا مي شود كه به هيچ نحو قابل جبران نخواهد بود .
نظر شما