حجت الاسلام محمد علي رضايي در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: استان يزد دارای ظرفيتهای بالقوه بسيارخوب و ارزشمندی در زمينه فعاليتهای قرآنی است و بيش از 100 موسسه قرآنی و خانه قرآن كه همه از افتخارات استان يزد هستند در استان در حال فعاليتند كه بايد از آنها در مجامع و اتحاديههای كشوری حمايت کرد.
وي افزود: در نقاطی كه امكان تأسيس مؤسسات قرآنی با توجه به بعد جمعيتی منطقه وجود نداشت، خانههای قرآن با تشويق اتحاديه و حمايت مادی و معنوی شكل گرفته است.
رضايي با اشاره به اينكه تا قبل از سال 86، تنها 10 موسسه قرآني در يزد وجود داشت، يادآور شد: هم اكنون بيش از 100 مؤسسه و خانه قرآن در این استان فعاليت دارند اما متاسفانه با توجه به حجم فعاليتهاي اين موسسات، بودجه هاي موجود جوابگوي فعاليتهاي قرآني استان نيست.
مسئول دارالقرآن اداره تبليغات اسلامي استان يزد با اشاره به مشكلات ارائه مجوز اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي به موسسات قرآني گفت: بعضا مشاهده شده يك موسسات قرآني از دارالقرآن تبليغات اسلامي يزد مجوز گرفته و اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي هم اقدام به صدور مجوز فعاليت كرده و كه اقدام براي اخذ بودجه از هر دو اداره دولتي، سبب بروز مشكلات عديده اي مي شود.
رضايي با اشاره به فعاليتهاي مهدهاي قرآني در يزد افزود: هم اكنون در استان يزد 30 مهد قرآن مجوز فعاليت دارد و با توجه به افزايش علاقه خانواده هاي يزدي به رشد قرآني فرزندانشان، از اين موسسات حمايت بيشتري خواهد شد.
به گزارش مهر، استان يزد بر اساس فرمايش مقام معظم رهبري در مورد تربيت حافظان قرآن، تعداد قابل توجهي حافظ قرآن دارد كه 75 درصد از آنها را خواهران تشكيل مي دهند.
نظر شما