۱۹ اسفند ۱۳۹۱، ۱۵:۱۲

هزاوه ای:

دانشکده طب سنتی در همدان تاسیس می شود/ بیمارستان های استان همدان با کمبود پرستار روبرو است

دانشکده طب سنتی در همدان تاسیس می شود/ بیمارستان های استان همدان با کمبود پرستار روبرو است

همدان – خبرگزاری مهر: معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی همدان از تاسیس دانشکده طب سنتی در گروه های مختلف گیاهان دارویی، داروسازی و تاریخ پزشکی در همدان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حسن هزاوه ای ظهر شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به خاستگاه گیاهان دارویی در همدان تاسیس چنین دانشکده ای در استان همدان نیاز بود.

وی با اشاره به پتانسیل های موجود در استان همدان برای ارائه خدمات مناسب به دانشجویان این حوزه عنوان کرد: مجوز تاسیس دانشکده اخذ شده و در مرحله آموزش مربیان و اساتید برای رشته های این دانشکده قرار داریم.

هزاوه ای با بیان اینکه از سال آینده در رشته های طب سنتی پذیرش دانشجو خواهیم داشت، گفت: این دانشکده قبلا در دانشگا های تهران، مشهد و کا شان تاسیس شده است.

در حال حاضر 20 رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی همدان تدریس می شود

وی هدف اصلی دانشگاه علوم پزشکی را افزایش کیفیت آموزش و توسعه در بخش های مختلف تحصیلات تکمیلی عنوان کرد و افزود: در حال حاضر 20 رشته تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی همدان تدریس می شود.

حسن هزاوه ای ادامه داد: افزایش هر سال دو رشته تخصصی به رشته های تحصیلی دانشگاه از برنامه های اصلی این  است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی همدان از تحصیل چهار هزار و 100دانشجو در این دانشگاه خبر داد و اظهار کرد: این تعداد دانشجو در 9 دانشکده و در رشته های مختلف بهداشت، پیرا پزشکی، پزشکی، پرستاری، دندانپزشکی، مامایی، دندانپزشکی و غیره تحصیل می کنند.

وی اظهار داشت: در بخش هیئت علمی با کمبود متخصص زنان، پوست، جراح و رادیولوژی مواجه بوده و نیاز به نیروهای متخصص داریم.

هزاوه ای با بیان اینکه 380 عضو هیئت علمی در دانشگاه فعالیت می کنند، ابراز امیدواری کرد با افزایش متخصصین در سطح کشور بتوان نیازهای کمبود متخصص در استان همدان را کاهش داد.

بیمارستان های استان همدان با کمبود پرستار روبرو است

وی با اشاره به اینکه هر سال دوبار در اسفند ماه و شهریور ماه برای جذب متخصص فراخوان می دهیم، تاکید کرد: در بیمارستان های استان همدان نیز با کمبود پرستار روبرو بوده و هم اکنون در دوره روزانه پذیرش دانشجوی پرستار داریم.

وی در ادامه از فعالیت های مختلف دانشگاه در دو بخش درون دانشگاهی و برون دانشگاهی خبر داد و گفت: امسال بیش از 98 عنوان برنامه در دانشگاه اجرا شده است.

وی اضافه کرد: در سال 91 دو کنگره کشوری با هدف شناساندن توانایی های استان و دانشگاه به کشور در بخش برون دانشگاهی در همدان بر گزار شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه استادان و دانشجویان فارغ التحصیل نیاز به آموزش مداوم و به روز رسانی اطلاعات خود دارند، افزود: بیش از سه هزار و 200نفر در سامانه آموزشی مداوم دانشگاه عضو هستند.

وی در مورد مشکل ازدحام بیماران در بیمارستان ها نیز عنوان کرد: با راه اندازی بیمارستان فرشچیان و تکمیل بیمارستان اکباتان بخش اعظمی از این ازدحام کاهش خواهد یافت.

هزاوه ای با بیان اینکه تجهیزات آموزشی دانشگاه فرسوده شده و نیاز به تجهیز و آماده سازی دارد، اظهار کرد: هزینه در بخش آموزش نوعی سرمایه گذاری بوده و منافع آن شامل همه افراد جامعه می شود.

 

کد خبر 2014816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha