به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد کریمی شامگاه شنبه در پایان سفر به مازندران در جمع خبرنگاران استان در ساری اظهار داشت: توجه شرکت های بیمه ای به اصحاب رسانه می تواند، مردم را بیشتر با فرهنگ بیمه آشنا سازد.
وی افزود: رسانه ها می تواند از طریق فرهنگ سازی و اعتماد بیشتر بین مردم، زمینه مشارکت مردم در صنعت بیمه را فراهم کنند.
رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه هم اکنون 114 رشته بیمه ای در کشور شناخته شده است، تصریح کرد: جای بیمه زندگی در کشور خالی است.
کریمی با بیان اینکه فرهنگ سازی در زمینه ارتقا باور مردم برای حضور در بیمه زندگی باید بیشتر شود، یادآور شد: هم اکنون ضریب نفوذ بیمه در کشور از استاندارد جهانی کمتر بوده که مطلوب کشور نیست.
وی با اعلام اینکه ضریب نفوذ بیمه در ایران، 1.8 و در کشورهای پیشرفته هفت و 9 است، افزود: باید با ارتقا بیمه های زندگی، زمینه افزایش سرانه بیمه در کشور را فراهم کنیم.
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی با اشاره به اینکه اطلاعات مردم در مورد امتیازات بیمه ای در کشور مغفول مانده است، افزود: مردم هنوز با مزایای بیمه عمر و پس انداز آشنا نیستند.
وی در ادامه تاکید کرد: نرخ گذاری برای درمان تکمیلی از سوی شرکت های بیمه گر، منبعد با نظر بیمه مرکزی صورت می گیرد.
صدور مجوز تاسیس بیمه آسماری
رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران در ادامه از اخذ مجوز شرکت بیمه ای جدید در کوهپایه های خوزستان به نام آسماری خبر داد و گفت: بخش عمده ای از فعالیت های این شرکت بیمه گر در منابع نفتی ایران است.
کریمی با بیان اینکه مقرر شد فعالیت این شرکت بیمه ای در سطح کشور منوط به ارائه خدمات درمان انفرادی است، افزود: با تحقق این مهم، انقلاب بزرگی در صنعت بیمه کشور صورت خواهد گرفت.
استاندار سابق مازندران همچنین خواستار افزایش سرانه بیمه ای در بین خانوارهای مازندرانی شد و گفت: شهروندان این استان باید پیشتاز بیمه های زندگی و عمر در کشور باشند.
وی بیان داشت: جامعه ای که تحت پوشش بیمه های درمان تکمیلی انفرادی و زندگی شود برای شرکت های بیمه ای نیز مقرون به صرفه خواهد بود.
کریمی در ادامه با اشاره به اینکه شکایتی از بیمه مرکزی در دیوان محاسبات مبنی بر آزادسازی تعرفه ها صورت گرفته بود، اظهار داشت: اخیرا به توافق هایی با مسئولان دیوان محاسبات رسیدیم که قرار است این مشکل در قالب ارائه آیین نامه ای به دیوان عدالت اداری تقدیم و اصلاح شود.
وی بیان داشت: بر اساس این آیین نامه شرکت های بیمه ای نمی توانند راسا اقدام به نرخ گذاری در شرکت های خود کنند و باید با هماهنگی بیمه مرکزی باشد.
کریمی، میزان دیه سال 92 در ماه حرام را 152 میلیون و ماه غیرحرام، 114 میلیون تومان اعلام کرد و افزود: اصرار داریم شرکت های بیمه ای حق دیه را به صورت کامل و نه به صورت تقسیط به خسارت دیدگان پرداخت کنند.
وی از بیمه گذاران خواست در اسرع وقت نسبت به تکمیل الحاقیه بیمه ای خود اقدام کنند.
عدم توجه به ایمنی خودرو
رئیس کل بیمه مرکزی در ادامه با اشاره به اینکه ایمنی خودرو در کشور خوب توجه نمی شود، در هشداری به خودروسازان گفت: در آینده اگر امورات ایمنی شرکت های خودروسازی اصلاح نشود، بیمه و پلیس دست به کار شده و با آنان برخورد خواهد کرد.
راه اندازی بیمه تعاون
کریمی بیان داشت: انگیزه جدی بنده به عنوان تجربه تعاونگری در نظام جمهوری اسلامی، تشکیل بیمه تعاون در کشور بوده که در این راستا بیمه مرکزی هیچ مشکلی برای تاسیس این بیمه در کشور ندارد و امیدواریم در اوایل سال آینده شرکت بیمه تعاون در کشور تاسیس شود.
وی در ادامه از شفاف بودن فعالیت صنعت بیمه در کشور خبر داد و گفت: این صنعت هیچ ابایی از تحقیق و تفحص از بیمه مرکزی و بیمه دولتی ایران از سوی دستگاههای نظارتی ندارد.
به گزارش مهر، کریمی جهت حضور در جشن آزادی زندانیان دیه ناشی از تصادفات به مازندران سفر کرده بود که در این راستا، 18 زندانی استان آزاد شدند.
نظر شما