عبدالرضا عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: با توجه به اینکه شهرستان شیروان در مسیر جاده آسیایی قرار دارد، عبور خط راه آهن از این شهرستان می تواند اثرات بسیار مثبتی برای این شهرستان و منطقه داشته باشد.
وی با اشاره به وجود 81 کیلومتر مرز مشترک شهرستان شیروان با كشور ترکمنستان اظهار داشت: بعد از راه اندازی خط راه آهن گرگان- بجنورد- شیروان- مشهد، امکان اتصال آن به عشق آباد از طریق مرز خیرآباد امکان پذیر است و راه اندازی این خط ارتباطی قطعا به نفع هر دو کشور خواهد بود.
عزيزي با تشکر از استاندار خراسان شمالی در رابطه با دعوت از سفیر چین جهت حضور در استان و انجام توافقات با شرکت های چینی براي مشارکت در این پروژه، تصريح كرد: در حال حاضر عملیات اجرایی خط راه آهن مسیر بجنورد- شیروان آغاز شده است و همچنين بر اساس نقشه ایستگاه خط راه آهن شیروان نيز در روستای خانلق واقع خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، طرح احداث خط آهن مشهد- بجنورد- گرگان كه از سال هاي گذشته مسكوت مانده بود، در سال جاري و پس از انتصاب استاندار جديد خراسان شمالي، دوباره به جريان افتاده است.
استاندار خراسان شمالي چندي پيش در آخرين اظهار نظر در مورد راه آهن مشهد- بجنورد- گرگان گفته بود كه یک شرکت دولتی خارجی فاینانس اجرای طرح اين راه آهن را قبول کرد.
محمود احمدی بیغش افزوده بود: تفاهمنامه اولیه بین این شرکت خارجی و وزارت راه و شهرسازی به امضا رسیده است و این شرکت خارجی با مشارکت آستان قدس رضوی طرح راه آهن مشهد- بجنورد- گرگان را اجرا می کند که مرحله نخست طرح بین بجنورد- مشهد نيز با اعتبار 200 میلیارد ریال از سوی وزارت راه و شهرسازی آغاز شده است.
نظر شما