۲۰ اسفند ۱۳۹۱، ۱۰:۴۹

وزیر ورزش و جوانان:

مردمی سازی را باید از جوانان کشور شروع کنیم

مردمی سازی را باید از جوانان کشور شروع کنیم

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به فعالیت سمن ها در کشور، اظهارداشت: باید مردمی سازی را از قشر جوان شروع کنیم و در کشور به جوانان پر قدرت و خلاق تکیه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عباسی شب گذشته در مراسم اختتامیه جشنواره اتفاق 2 ضمن تشکر از فعالیت‌ سمن‌های برتر کشور در حوزه جوانان، گفت: علاوه برارزیابی سمن‌ها توسط وزارت ورزش و جوانان باید سمن‌ها از دید خودشان نیز مورد ارزیابی قرار گیرند. آن بخش از کمبودها و یا نقاط مثبت آنها شناسایی شود.

وی با بیان اینکه جوانان توانمندترین، پرهیجان ترین، پرجمعیت ترین و جدی ترین قشر جامعه هستند، عنوان کرد: باید مردمی سازی را از قشر جوان شروع کنیم و در کشور به جوانان پر قدرت و خلاق تکیه کرد، ضمن آنکه تشکلهای جوانان با شکل گیری مورد توجه و اولویت قرار گیرند.

عباسی، علت مردمی شدن مسائل اجتماعی و اقتصادی را کم کردن هزینه‌ها دانست و خاطرنشان کرد: مردمی کردن مسائل اقتصادی و اجتماعی برای کاهش هزینه‌هاست تا با هزینه‌های کمتر و گروههای بیشتر فعالیتهای مورد نظر انجام گیرد و خاصیت حرکات مردمی در کشور نهادینه شود.

محسن زارعی مدیرکل مشارکتهای اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان نیز با ارائه گزارشی از جشنواره اتفاق 2 ، گفت: ارزیابی سمن‌ها در چهار مرحله و با چهار مولفه انجام شده است که ساختار و تشکیلات از نظر منابع انسانی، اهداف و چشم اندازهای سمن‌ها، تعداد فعالیتها، یکی از 17 فعالیت درنظر گرفته شده به انتخاب خود سمن و تخصصی بودن سمن مربوطه این چهار مولفه را تشکیل می‌دهند.

وی ادامه داد: ارزیابی کلی سمن‌ها و ارائه نمره و رتبه به آنان از طریق امتیاز داده شده به تجمیع مولفه‌های مورد نظر بوده است و برترین سمن‌ها بر این اساس انتخاب شده‌اند.

زارعی با اشاره به اینکه هدف از امتیازدهی به سمن‌ها نه تنها معرفی برترین‌ها بوده است بلکه قرار است این امتیازبندی مبنایی برای سطح بندی سمن‌ها باشد تا با رعایت عدالت در بین سمن‌ها شاهد قائل شدن تفاوت میان سمن‌های با تجربه نسبت به سمن‌هایی که تازه فعالیت خود را آغاز کردند باشیم، ادامه داد: در این جشنواره ابتدا از 30 سمن برتر استانی تقدیر به عمل آمد، چرا که در یکی از استان‌های کشورهیچ سمنی کف امتیاز را کسب نکرده بود و از این 30 سمن در دو مرحله تقدیر به عمل آمد که 11 سمن به علت پایین بودن امتیاز تنها شایسته تقدیر و 19 سمن به عنوان سمن‌های برگزیده استانی مورد تقدیر قرار گرفتند.

در ادامه این جشنواره 15 سمن برتر ملی معرفی شدند که به هر کدام از پنج سمن اول 100 میلیون ریال، به هر کدام از پنج سمن دوم 50 میلیون ریال و به هر کدام از پنج سمن سوم 25 میلیون ریال، پاداش نقدی اعطا شد.

کد خبر 2015358

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha