به گزارش خبرنگار مهر، حمید بنایی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: قنات قصبه گناباد يک شاهکار مهندسي در سازه هاي آبي جهان است که با قدمت ۲ هزار و ۵۰۰ ساله خود و به عنوان عميق ترين قنات دنيا مراحل نهايي ثبت جهاني يونسکو را نيز طي مي کند.
وی افزود: تعريف محور گردشگري قنات قصبه گناباد يکي از طرح هاي در دست اجراي شهرداري است.
بنایی بیان داشت: معرفي قنات قصبه و ثبت جهاني آن يکي از مهم ترين تحولات شهرستان و حتي استان در سال آينده است.
وی افزود: اتمام کار ثبت جهاني و اجراي طرح گردشگري قنات قصبه يک اتفاق بسيار مهم و مبارک در شهرستان گناباد و استان و حتي کشور است.
وي خاطر نشان ساخت: در پروژه عظيم محور گردشگري قنات قصبه امکاناتي از قبيل هتل، درياچه مصنوعي، رستوران، سالن تئاتر، بازار، باغ مشاهير، پارک آبي، مرکز تحقيقات و فناوري آب و مجموعه پرورش گل و گياهان دارويي پيش بيني شده است که اجراي تمامي طرح ها تا قبل از ثبت جهاني امکان پذير نيست.
بنایی در ادامه گفت: مطالعات و نقشه برداري طرح گردشگري در مرحله يک به پایان رسیده و حدود ۴۰ هکتار زمين نقشه برداري و طرح اوليه تهيه و تصويب شده و با کمک مشاور ميراث فرهنگي و شهرداري به جمع بندي نهايي رسيده است.
بنایی افزود: مرحله دوم اجراي طرح با بررسي کاربري هاي مختلف از اوايل سال آينده و با نظر مشاوران ميراث فرهنگي آغاز خواهد شد.
وی بیان داشت: تاکنون حدود ۱۰ ميليارد ريال از اعتبارات شهرداري براي آزادسازي مسير و حريم قنات و نقشه برداري آن هزينه شده است.
بنایی تصریح کرد: با توجه به ضرورت آماده شدن همه زيرساخت ها بايد تلاش کنيم تا اين نماد تلاش و همت ايرانيان که قرن ها قبل با کمترين امکانات، بزرگ ترين شاهکار و سازه آبي جهان را احداث کرده اند شناخته شود.
شهردار گناباد گفت: تعداد 10 هزار اصله نهال بین مردم شهرستان بصورت رایگان توزيع شد.
بنايي اظهار داشت: 25 هزار اصله نهال در سطح شهر گناباد و در حاشیه خیابان های اصلی ، بلوار های سطح شهر و بوستان ها کاشته شده است.
وي با بيان اينكه افزایش 20 درصدی کاشت نهال نوید بخش است اظهار اميدواري كرد كه با توجه به اینکه از 4 سال گذشته حدود 100 هزار نهال کاشت و توزیع شده در سال آینده شهری سر سبز را در دل کویر شاهد باشيم که کمک و همت مردم در نگهداری آن بسیار حائز اهمیت است.
وي افزود: توزیع 10 هزار اصله نهال بین مردم بصورت رایگان و همکاری دانش آموزان مختلف راهنمایی و دبیرستان را در کاشت نهال، عاملی جهت مردمی نكردن و احساس مسئولیت بیشتر شهروندان است.
نظر شما