به گزارش خبرنگار مهر، سردار علي استادحسيني صبح سهشنبه در جشنواره علمي پژوهشي مخترعان و مبتكران بسيج فرهنگيان و دانشآموزي استان سمنان كه در سالن آمفي تئاتر مديريت آموزش و پرورش شهرستان سمنان برگزار شد، اظهار داشت: تاثيرگذاري تفكر بسيجي باعث شد كه ملتهاي آزاديخواه جهان بدون رنگ، نژاد و مذهب در برابر قدرتها قد علم كنند.
وي ضمن تاکید بر اینکه انسانها هر كاري كه اراده كنند ميتوانند انجام دهند، افزود: در سال 42 بود كه امام (ره) فرمود "ما شاه را بيرون ميكنيم" و همه دیدیم که شاه توسط جوانان و نوجوانان همين مملكت بود كه بيرون شد.
بسیجیان در رفع نیازهای جامعه ازهیچ تلاشی فروگذار نباشند
فرمانده سپاه استان سمنان خاطرنشان كرد: يك دوره جهاد اسلحه گرفتن و وارد ميدان نبرد شدن و جنگيدن بود اما امروز مملكت به فكر و خلاقيت و ابتكار شما جوانان نياز دارد البته اين امر به كمك و راهنمايي نياز دارد.
استاد حسيني بيان كرد: هميشه انسان با اراده و استعداد است اصلاً انساني بدون استعداد و اراده وجود ندارد البته بايد اين دو را به كار گرفت و استفاده كرد.
وي گفت: بسیجیان بايد در تمام زمينهها موثر واقع شوند به ويژه در بُعد تحقیق و پژوهش، به حل نیازهای جامعه پرداخته و در این راه ازهیچ تلاشی فروگذار نباشند.
84 دانشآموز سمناني درمرحله نخست المپياد علمي حائز رتبه برتر شدند
مدير كل آموزش و پرورش استان سمنان نیز در این جشنواره با اشاره به اینکه 84 نفر دانشآموزان این استان در مرحله اول المپياد علمي حائز رتبه برتر شدند، گفت: این امر نسبت به سال گذشته يك رشد 154 در صدي داشته است.
محمد بنائيان سفيد اظهار داشت: كار نخبگان بسيجي و كساني كه به عنوان پيش قراولان عرصه علم، دانش و معرفت در بسيج نمود پيدا ميكنند كار بسيار با اهميتي است.
وي افزود: هرگز شايسته نيست كافران بر مومنان از بعد اجتماعي، اقتصادي و نظامي و ... سبقت بگيرند.
انسان با علم؛ اقتدار، قدرت و عظمت پيدا ميكند
مدير كل آموزش و پرورش استان سمنان ضمن تاکید بر اینکه علم قدرت است گفت: اگر كسي به سراغ علم برود اقتدار، قدرت و عظمت پيدا ميكند و كسي كه اين علم را در نيابد زير سلطه ميرود و چه زيباست در آموزههاي اعتقادي علم و دين با هم عجين شده است.
بنائيانسفيد بيان با اشاره به اینکه آن چيزي كه علم را جهت ميدهد آموزههاي ديني است، استان سمنان از استعدادهاي خوبي برخوردار است، به نحوی که در سال گذشته 45 رتبه جهاني و بينالمللي و كشوري را در عرصههاي علمي و ورزشي كسب کرده است.
وی با بیان اینکه در بحث اختراع و اكتشافات بايد پديدههایي كه به آن نگاه ميكنيم با دقت بررسی شود تصريح كرد: چه بسا آدمهاي كه خلقت و آيات و نشانههاي ما را در آسمان و زمين ميبينند و ارتباطي با اين پديدهها و هستي برقرار ميكنند.
دقت در پديدهها يكي از نشانههاي نبوغ در انسان
مديركل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به اینکه دقت در پديدهها يكي از نشانههاي نبوغ در انسان است و انسان داراي 150 نوع استعداد است، خاطرنشان كرد: علم در نزد خدا هميشه موجود ولي در نزد انسان مصوب است ما ميتوانيم و با كمك همين واژه در عرصههاي مختلف موفق باشيم كه اين موفقيت هم به عينه ديده ميشود.
بنائيانسفيد ضمنبیان اینکه سئوال زماني مطرح ميشود كه يك پديده براي انسان مجهول باشد و انسان بخواهد در مورد آن دانش پيدا كند، بيان كرد: انسان زماني كه سئوالي در ذهنش ايجاد ميشود به دنبال ايجاد ارتباط و تاثير موثر متقابل پديدههاست.
وي همچنین با اشاره به اینکه استعداد بر دو نوع است؛ يك استعداد عمومي و نوع ديگر استعداد اقتصادي، ادامه داد: انسان داراي 13 نوع هوش است ولي متاسفانه ما فقط از يك نوع هوش استفاده ميكنيم.
راه یابی 68دانشآموز بسيجي استان سمنان به مرحله كشوري جشنواره علمي مخترعين
مسئول سازمان بسيج دانش آموزي استان سمنان نسز در این جشنواره با اشاره به اینکه 68 دانشآموز بسيجي از این استان به مرحله كشوري جشنواره ممتازين، مخترعين و مبتكرين راه يافتند، گفت: از اين تعداد 42 نفر دختر و 26 نفر پسر است.
محمد يعقوبي بيان كرد: این جشنواره به منظور شناسایی دانشآموزان مبتکر و معرفی دانشآموزان به موسسات علمی و ایجاد رقابت سالم بین دانشآموزان و همچنین ارتقای توان علمی و فرهنگی دانشآموزان برگزار شده است.
وي افزود: در اين جشنواره شش اختراع با عنوان دستگاه پاك كننده بي آلاينده، دستگاه مديريت مصرف گاز خانگي، تغيير وضعيت آينههاي اتومبيل، ميل پرده خودكار، تب سنج هوشمند و برد هوشمند به نمايش گذاشته شده است.
مسئول سازمان بسيج دانشآموزي استان سمنان گفت: دانشآموزان بسيجي بر اساس ضوابط و معيارها در شهرستان شناسايي و به مرحله استاني راه پيدا يافتهاند كه مقطع راهنمايي تا سطح استان و مقطع متوسطه تا مرحله كشور كه امتياز لازم كشوري را كسب كنند به جشنواره كشوري راه پيدا ميكنند.
يعقوبي ادامه داد: از اين تعداد هشت نفر مخترع و مبتكر، پنج نفر در زمينه پژوهشي و 60 نفر ممتازين تقدير به عمل آمد.
وي در خاتمه با يادآوری اینکه ايجاد يك تفكر نوين اسلامي كه هدف ملت و انقلاب اسلامي است كه اين تمدن دو بخش است كه يك بخش ابزاري است كه شامل علم، صنعت و سياست است، ادامه داد: ايران اسلامي براي دستيابي به قدرت نيازمند دانشمندان و نخبگاني است كه عاشق ملت باشند.
نظر شما