۲۶ اسفند ۱۳۹۱، ۱۱:۲۵

در گفتگو با مهر عنوان شد؛

تحمیل ساعت کار اجباری به پرستاران/3 برابر شدن شیفت نوروزی

تحمیل ساعت کار اجباری به پرستاران/3 برابر شدن شیفت نوروزی

عضو شورای عالی نظام پرستاری نسبت به تحمیل ساعت کار اجباری به پرستاران در ایام نوروز انتقاد کرد و گفت: هر پرستار به جای 36 ساعت موظف شده 100 ساعت شیفت داشته باشد.

محمد شریفی مقدم در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در حالی روز پرستار و مراسم تجلیل و تقدیر از پرستاران کشور را پشت سر می گذاریم که جامعه پرستاری نسبت به اجرایی نشدن قوانین مربوط به پرستاری به شدت گله مند است.

وی با اشاره به قانون ارتقای بهره وری نیروهای بالینی نظام سلامت(کاهش ساعت کار پرستاران)، افزود: مسئولین امر در حالی این قانون را اجرایی و تمام شده می دانند که هدف قانونگذار این بوده که ساعت کار پرستاران به دلیل سختی کار، کاهش یابد.

دبیرکل خانه پرستار به اشاره به شرایط سخت کاری که پرستاران در محیط بیمارستانی دارند، ادامه داد: حضور در اورژانسها، بخشهای ویژه و... باعث شد قانونگذار شرایطی ایجا کند تا حضور پرستار در این محیطها کمتر شود. به همین دلیل موضوع استخدام 23 هزار پرستار مطرح و انجام شد که متاسفانه این نیروها نیز بعد از جذب در محل خودشان قرار نگرفتند.

شریفی مقدم گفت: بعد از جذب نیروی جدید پرستاری، نه تنها کمبود پرستار جبران نشد بلکه نسبت به گذشته شاهد بروز مشکلات بیشتری هستیم.

وی در ادامه به ساعت کار پرستاران در ایام نوروز اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه فعالیت بیمارستانها و مراکز درمانی تعطیل بردار نیست و پرستاران می بایست در محل کار حضور مداوم داشته باشند اما ساعت کار پرستاران را به گونه ای تعریف کرده اند که زندگی آنها را تحت الشعاع قرار داده است.

عضو شورای عالی نظام پرستاری گفت: به پرستاران گفته اند در هفته اول و یا دوم نوروز می بایست حداقل 100 ساعت شیفت کاری داشته باشند. در حالی که بر اساس قانون کاهش ساعت کار، حداکثر ساعت کار یک پرستار در طول هفته می بایست 36 ساعت باشد.

شریفی مقدم با انتقاد از 3 برابر شدن ساعت کار پرستاران در ایام نوروز، اظهارداشت: با این شیفت کاری، هر پرستار می بایست در یک هفته 4 عصر و شب در بیمارستان حضور داشته باشد.

دبیر کل خانه پرستار ادامه داد: وقتی پرستاران به این وضعیت معترض می شوند، تهدید می کنند که کارانه شما را قطع م کنیم.

وی با بیان این مطلب که هیچ گروهی مثل پرستاران تحت فشار کاری نیست، افزود: این چه منتی است که می گویند قانون کاهش ساعت کار پرستاران را اجرا کرده ایم. در حالی که باید 100 ساعت شیفت کاری در هفته داشته باشیم.

شریفی مقدم، پیامد کمبود نیروی پرستاری را ناشی از نارضایتی پرستاران از اجرا نشدن قوانین پرستاری عنوان کرد و گفت: ترک شغل و مهاجرت پرستاران، نتیجه همین سیستم معیوبی است که مدام در حال تکرار و چرخش است.

کد خبر 2019466

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha