۸ فروردین ۱۳۹۲، ۱۰:۴۲

«فاطمه بانوی بی مثال» را در ایام شهادت این بانوی بزرگوار بخوانید

«فاطمه بانوی بی مثال» را در ایام شهادت این بانوی بزرگوار بخوانید

رئیس مؤسسه معارف وحی و خرد با بیان اینکه اهمیت و ویژگی های کتاب «فاطمه بانوی بی مثال» گفت: خواندن این کتاب را در ایام تعطیلات نوروز که مصادف با سالروز شهادت این بانوری بزرگوار است را به خوانندگان توصیه می کنم.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی نصیری، رئیس مؤسسه معارف وحی و خرد در گفتگو با خبرنگار مهر در معرفی کتابی از نوشته های خود برای مطالعه مردم در ایام نوروز گفت: بنده کتابی با عنوان «فاطمه بانوی بی مثال» نوشتم، که سال گذشته در قطع پالتویی و در شمارگان بالایی منتشر شد و مورد استقبال خوبی در سطح کشور قرار گرفت.

وی افزود: به نظرم این کتاب با وجود اینکه مختصر است، اما نوعا افرادی که مطالعه کردند و مخاطبان در سطوح مختلف، بسیار اعلام رضایت کردند و اکنون هم  جزوه و برشوری از این کتاب برای نمایشگاهی که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قم برگزار می شود، آماده می شود که خلاصه این کتاب در شمارگان چند هزار توسط منتشر خواهد شد  

نصیری در ادامه سخنانش اظهار داشت: در این کتاب گزارشی از زندگی حضرت، فضائل و سجایای اخلاقی را مطرح کردیم. کتاب از نظر قلم و جنبه محتوا و استنادات هم کتاب خوب و قابل استفاده ای هست به طوری که خیلی ها این را به ما منعکس کردند. سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جاهای دیگر تعداد زیادی از این کتاب را خریداری کردند.

وی در معرفی کتابی از یک نویسنده دیگر اظهار داشت: کتاب «مینو صمیمی» با عنوان «محمد(ص) در اروپا» را به خوانندگان معرفی می کنم. خانم صمیمی در دوران پهلوی در سفارت ایران در سوئیس کار می کرد و مشاور بین المللی «فرح» هم بوده است. وی همچنین کتابی با عنوان پشت پرده تخت طاووس نوشته که در آن با کمال صداقت و امانت آلودگیها و فساد دربار پهلوی را بازگو می کند.

وی افزود: در 30 سال بعد از انقلاب ایشان اروپا بوده و در این کتاب می نویسد: چون دیدم اروپایی ها هفت ـ  هشت سده به پیامبر(ص) ستم کردند و اخیرا اظهار توبه و پشیمانی می کنند این اثر را نوشتم.

عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت ایران با اشاره به اینکه مؤلف برای نگارش این اثر پنج سال زحمت کشید، گفت: بخشی از این کتاب زندگی پیامبر(ص) از زبان استاد برجسته دانشگاه آکسفورد است. بخش عمده ظلم ها و ستمهایی که از سده یازده میلادی تا نوزده میلادی توسط شاعران، ادبا و نویسندگان به پیامبر(ص) شد ولی اواخر خیلی از آنها برگشتند و از پیامبر(ص) تمجید می کنند را بررسی و تحلیل کرده است.

کد خبر 2019582

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha