به گزارش خبرگزاری مهر، حامد قادرمرزی در جریان بازدید مسئولان استانی از بزرگراه سنندج ـ همدان با انتقاد از روند کند اجرای این طرح، اظهار داشت: بنابر اعلام وزیر راه و شهرسازی این طرح قرار بود پاییز سال گذشته به بهره برداری برسد که به دلیل کم کاری پیمانکار و عدم نظارت راه و شهرسازی استان تاکنون محقق نشده است.
وی با بیان اینکه این مسیر یک راه بین المللی و مهمترین مسیر جمع کننده و پخش کننده بار ترافیکی در کردستان به شمار می رود، افزود: طرح احداث این بزرگراه در سال 1382 به تصویب رسیده است که به طول انجامیدن 10 ساله آن اصلا مطلوب نیست.
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در ادامه به توقف عملیات اجرایی راه آهن سنندج - همدان هم اشاره کرد و خواستار فعالیت مجدد این طرح شد.
مدیر کل راه و شهرسازی استان کردستان نیز در این بازدید بیان کرد: سال گذشته از نظر منابع مالی با توجه به شرایط اقتصاد مقاومتی با محدودیت هایی مواجه بودیم اما به رغم این محدودیت ها همت ویژه ای در عملیات اجرایی این طرح انجام گرفت طوری که شاهد کاری جهشی و سریع در اجرای این طرح نسبت به سال 90 بودیم.
محمدصادق وجدی با بیان اینکه قول هایی که در زمینه بهره برداری از این طرح مهم در سال گذشته به مردم استان داده شد اما به دلیل همین محدودیت ها اجرایی نشد، ادامه داد: پیشرفت طرح در مقایسه با انتظارات مردم مطلوب نبوده است که با مساعد شدن شرایط جوی عملیات اجرایی طرح مجددا آغاز و تا پایان فصل بهار به بهره برداری می رسد.
وی طول بزرگراه همدان - سنندج در حد فاصل قروه تا همدان را 33 کیلومتر اعلام کرد و یادآور شد: سال گذشته هفت کیلومتر از این مسیر به سمت همدان زیربار ترافیک قرار گرفت که باقیمانده این مسیر در این قطعه هشت کیلومتر است که تاکنون نزدیک به سه کیلومتر از آن نیز آسفالت شده است اما تا اتمام طرح زیر بار ترافیک نمی رود.
مدیر کل راه و شهرسازی کردستان طول قطعه دوم بزرگراه همدان - سنندج را 18 کیلومتر اعلام کرد و گفت: بنابر اعلام پیمانکار پروژه این قطعه حداکثر ظرف 45 روز به اتمام می رسد.
وجدی اظهار داشت: قطعه 17 کیلومتری قطعه دوم به سمت قروه هم تلاش می شود در ظرف مدت زمانی 90 روزه به اتمام برسد.
وی افزود: بخش های سخت و اصلی احداث این بزرگراه پایان یافته است که با توجه به نقش ویژه ترافیکی این طرح، پیگیری همگانی و همت جمعی و تعامل مطلوب بهره برداری از آن را تسریع می دهد.
مدیر کل راه و شهرسازی کردستان اعتبار مورد نیاز برای اتمام کامل این پروژه را با توجه به افزایش قیمت قیر بالغ بر 600 میلیارد ریال اعلام کرد.
نظر شما