مهدی تاجالدین، کارشناس ایستگاههای مطالعه استان تهران در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره توسعه طرح ایستگاههای مطالعه گفت: طرح توسعه این ایستگاهها در دستور کار بوده و صحبتهایی در این زمینه انجام شده است. به این ترتیب قرار است تعداد ایستگاههای مطالعه در تهران هم افزایش پیدا کند.
وی افزود: قرار بود نهاد کتابخانههای عمومی کشور برای سال جدید، کتابهای جدیدی در اختیار ما قرار دهد و اعلام شده بود که این کتابها از نیمه دوم فروردین 92 در اختیار ما قرار خواهد گرفت. در حال حاضر کتابها آماده تحویل هستند و طی همین روزها، عملیات تحویلشان انجام خواهد شد، اما هنوز برای جاگذاری کتابهای جدید در ایستگاهها ابلاغیهای دریافت نکردهایم.
کارشناس ایستگاههای مطالعه استان تهران ادامه داد: در هر مرحله از نوسازی ایستگاهها، وقتی عملیات تحویل انجام میشود، یک پروسه 10 تا 15 روزه طی میشود تا کتابها در ایستگاهها جاگذاری شوند. دلیل این امر هم آن است که تعداد کتابها بسیار زیاد است؛ بنابراین بررسیشان احتیاج به زمان دارد. پس کتابها پس از تحویل به سرعت در ایستگاهها جاگذاری نمیشوند. در حال حاضر چون هنوز عملیات تحویل انجام نشده، نمیتوان آمار دقیقی از کتابها داد.
تاجالدین گفت: از سوی نهادها و ادارات مختلف درخواستهایی برای برپایی ایستگاههای مطالعه در آنها ارائه شده است که این درخواستها در جلسهای که قرار است برگزار شود، بررسی و جمعبندی خواهد شد. در حال حاضر امکان برپایی چند ایستگاه مطالعه جدید در فرودگاه مهرآباد و ایستگاه راهآهن تهران زیاد است، ولی این امکان در فرودگاه امام خمینی (ره) کمتر است.
وی درباره میزان استقبال شهروندان در ایام نوروز از ایستگاههای مطالعه گفت: هنوز آمار و ارقام دقیق این موضوع را منتشر نکردهایم، اما میزان استقبال از ایستگاهها در ایام تعطیلات عید، تقریبا 2 و نیم برابر شد.
کارشناس ایستگاههای مطالعه استان تهران درباره ظرفیت هر ایستگاه مطالعه به خبرنگار مهر گفت: هر ایستگاه مطالعه ظرفیت جاگذاری 15 عنوان کتاب را دارد که کتابها با توجه به قطر و قطعشان، با تعداد متفاوتی در ایستگاهها قرار میگیرند.
نظر شما