به گزارش خبرگزاری مهر، سیدمهدی باقری امروز در جمع خبرنگاران گفت: علاقمندان با در دست داشتن مدارک لازم و مراجعه به مراکز آموزش فنی و حرفه ای در استان همدان می توانند نسبت به شرکت در این مسابقات اقدام کنند.
سیدمهدی باقری اضافه کرد: شناسایی و معرفی افراد ماهر و نخبه به صنایع و بنگاه های اقتصادی، کشف استعدادهای حرفه ای جوانان و ایجاد فرصت برای شکوفائی مهارت ها، ایجاد انگیزش برای جوانان و کسب مهارت و ارتقا سطح استانداردهای مهارت در سطح کشور از جمله اهداف برگزاری مسابقات مهارت است.
وی افزود: این دوره از مسابقات در 29 رشته مختلف برگزار خواهد شد که در رشته هاي ساخت و توليد تيمي و مكاترونيك متولدين یازدهم دیماه سال 68 به بعد و براي مابقي رشته ها متولدين یازدهم دی ماه سال 71 به بعد مجاز به ثبت نام هستند.
وی اظهار داشت: رشته های تراش CNC، فرزCNC، پلی مکانیک(اتوماسیون)، طراحی مهندسی مکانیک، جوشکاری، کاشیکاری دیوار و کف، صافکاری خودرو، لوله کشی و گرمایشی، الکترونیک، طراحی وب، تاسیسات الکتریکی، کنترل صنعتی، آجرچینی، کابینت سازی (چوبی)، جواهرسازی، خیاطی (فناوری مد)، آشپزی، قنادی، فناوری اتومبیل، نقاشی خودرو، اتصالات چوبی، تبرید و تهویه، فناوری طراحی گرافیک و فناوری اطلاعات در دوشاخه مدیریت سیستم های تحت شبکه و راه کارهای نرم افزاری برای تجارت، از جمله رشته های این دوره از مسابقات هستند.
باقری ادامه داد: رشته های ساخت و تولید به صورت تیمی سه نفره و رشته های مکاترونیک، رباتیک و طراحی فضای سبز به صورت تیمی دو نفره نیز از دیگر رشته های چهاردهمین دوره مسابقات مهارت است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان یادآور شد: این مسابقات در سه مرحله و در ابتدا شهرستانی به صورت کتبی در سوم خرداد ماه و استانی به صورت عملی در 31مرداد و یکم شهریورماه و مرحله کشوری نیز در مهرماه سال جاری برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: دارندگان مدال طلای کشوری هر دوسال یکبار در مسابقات جهانی مهارت شرکت می کنند.
وی افزود: همچنین عضویت مدال آوران کشوری و جهانی در بنیاد ملی نخبگان و برخورداری از تسهیلات نظام وظیفه، وام و سرباز مربی از جمله امتیازات برگزیدگان خواهد بود.
باقری اضافه کرد: در سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در سال گذشته، اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان همدان موفق به کسب دو مدال طلا، کسب یک مدال نقره، یک مدال برنز و 11 دیپلم افتخار شد.
نظر شما