۲۰ فروردین ۱۳۹۲، ۱۵:۲۶

75 درصد از مبتلایان به فشار خون در مدار درمانی قرار نگرفته‌اند

75 درصد از مبتلایان به فشار خون در مدار درمانی قرار نگرفته‌اند

مدیرکل سلامت شهرداری تهران با بیان اینکه 75 درصد از مبتلایان به فشار خون در مدار درمانی قرار نگرفته‌اند گفت: از هر 5 نفر، یک نفر به بیماری فشار خون مبتلاست و در کل 50 درصد از مبتلایان به این بیماری، اطلاعی در این باره ندارند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مهدیگلمکانی در جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران درباره اقدامات صورت گرفته در هفته سلامت اظهارداشت: سالانه 8.5 میلیون نفر در سراسر جهان به دلیل فشار خون قربانی می‌شوند.

وی ادامه داد: در کشور از هر 5 نفر یک نفر به فشار خون مبتلا است و در کل 50 درصد از افراد کشور از ابتلای خود به فشار خون مطلع  هستند.

گلمکانی بیان داشت: از افراد مبتلا به فشار خون تنها 50 درصد آن‌ها دارو مصرف می‌کنند و مابقی از نسخه‌های درمانی بهره نمی‌گیرند.

مدیرکل سلامت شهرداری تهران به برنامه‌های شهرداری تهران در هفته سلامت اشاره کرد و گفت: در تمامی مناطق 22 گانه دهکده‌های سلامت دایر است و تاکنون سه هزار اجرای کمک‌های اولیه در سطح مناطق برگزار شده است.

گلمکانی بیان داشت: در نماز جمعه هفته آینده نیز پایگاه‌های سلامت شهرداری تهران استقرار می‌یابند.

در ادامه این جلسه دکتر زالی از اعضای سازمان نظام پزشکی کشور بیان داشت: در کشور 75 درصد از مبتلایان به فشار خون در مدار درمانی قرار نگرفته‌اند.

وی افزود: روزانه بالغ بر 370 مرگ در کشور را تجربه می‌کنیم که 90 درصد مربوط به مشکلات قلب و عروق و از این تعداد حدود 50 درصد مبتلا به فشار خون هستند.

زالی خاطرنشان کرد: در بعضی از مناطق عدالت در سلامت ناهمگون است و باید در این خصوص اقداماتی شود.

در ادامه مسجد جامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران بیان داشت: سلامتی را فقط نباید مختص ورزش و اقدامات فردی عنوان کرد بلکه باید نسبت به اقدامات کلی در شهر مانند از بین رفتن آلودگی هوا اقدام کرد.

وی به مصوبه شورا مبنی بر سنجش عدالت در شهر اشاره کرد و گفت: در شهر باید عدالت از جمله عدالت در سلامت مورد بررسی و تأکید قرار بگیرد.

در ادامه این جلسه معصومه آباد رئیس کمیسیون سلامت شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: منشاء بعضی از بیماری‌های روانی ، عوامل اجتماعی در سطح شهر است.

وی با بیان اینکه سیمای مرگ تغییر کرده است تاکید کرد: هم اکنون با سونامی جهانی سرطان مواجه هستیم که جایگزین بیماری‌های قلبی عروقی شده است این مشکل با تغییر سبک زندگی قطعا قابل کنترل است.

رئیس کمیته سلامت شورای شهر همچنین به شیوه‌های پیشرفت شناسایی و درمان بیماری سرطان اشاره کرد و گفت: اگر چه در درمان سرطان‌ها پیشرفت داشتیم اما از آنجا که پیدایش آن با سبک زندگی ارتباط نزدیکی دارد بهتر است در این زمینه تلاش‌هایی انجام شود در همین راستا از مدیریت شهری که در محلات خانه سلامت ایجاد کرده است می‌خواهیم با توانمندسازی این خانه‌ها در تغییر الگوی قضایی و فعالت روزانه شهروندان اقدامات موثری در راستای پیشگیری از بیماری‌های سرطان داشته باشد.

آباد تصریح کرد: خانه‌های سلامت شهرداری تهران با هزینه قابل توجهی ایجاد و دایر هستند از این رو بهتر است بر توانمندسازی شهروندان نسبت به امر سلامت توجه ویژه داشته باشد.

کد خبر 2029161

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha