به گزارش خبرنگار مهر، حسین برلیانی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه برخی از شهروندان، در نمای ساختمانها، از سبک معماری غرب استفاده میکنند که مدیریت شهری باید با اطلاعرسانی و فرهنگسازی مانع از تکرار این تقلیدها شود.
برلیانی توجه به مفاهیم معماری بومی در جهت نیل به الگوی طراحی پایدار را امری ضروری دانست و افزود: زیباسازی شهری یکی از مقولههای مهم در دنیای شهرنشینی امروز است که به نوعی با سلامت زندگی و شادابی مردم ارتباط مستقیم دارد.
وی افزود: زیباسازی، نورپردازی و طراحی های محیطی مطابق با چهارچوبها و بر اساس استعدادهای اقتصادی و با رعایت معیارهای شبکه شهری از سال 92 در مشهد اجرایی میشود.
وی با اشاره به اینکه آراستگی محیط شهری مستلزم رفع آلودگیهای بصری و حذف زواید است، بیان کرد: برای داشتن محیطی زیبا و حفظ حقوق شهروندی، نه تنها مسوولان باید اقدام به زیباسازی بلکه مردم نیز باید در حفظ و نگهداری اجزای شهری و رفع آلودگی های نماها همکاری داشته باشند.
مدیر طراحی و بهسازی محیط شهری شهرداری مشهد گفت: به کارگیری مـشاوران متخصص در طـراحی و اجـرای پروژه ها را از عوامل ارتقا کیفیت فضاهای شهری است.
برلیانی تصریح کرد: ممکن است شهر زیبا مفهومی آرمانی جلوه کند، اما میتوان از راه فهم و تجربه به ضوابطی برای آن دست یافت.
وی با بیان اینکه ویژگیهایی در محیطهای گذشته وجود دارد که میتوان از آن برای خلق فضای زیبای امروزی استفاده کرد، افزود: با ایجاد انگیزه و روشهای تشویقی میتوان ساخت نماهای هماهنگ را در سطح شهر نهادینه کرد تا گامی در جهت زیباسازی شهر مشهد برداشت.
مدیر طراحی و بهسازی محیط شهری شهرداری مشهد سیمای شهر را نخستین جلوه از شهر دانست و گفت: روند شتابان تغییرات دنیای مدرن در عرصه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیل ایدهها و طرحهای جدید در طراحی و معماری موجب شده که سیمای امروز شهرها از هم گسیخته شود.
برلیانی ابراز امیدواری کرد تا طراحیهای انجام شده در پروژههای شهری و زیباسازی به گونهای باشد که مشهد شاهد تحول در افق چشمانداز 1404 باشد.
نظر شما