۲۴ فروردین ۱۳۹۲، ۱۴:۰۲

محمدیان خبر داد:

مطالعه طرح تدوین اراضی کشاورزی برای نخستین بار در بناب اجرا شد

مطالعه طرح تدوین اراضی کشاورزی برای نخستین بار در بناب اجرا شد

بناب – خبرگزاری مهر: رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه مطالعه طرح تدوین اراضی کشاورزی برای نخستین بار در بناب اجرا شد، گفت: امسال بخاطر کمبود منابع آب 25 درصد سطح زیر کشت پیاز در سطح استان کاهش یافته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود محمدیان صبح شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات مربوط به دامداران، مرغداران و باغداران شهرستان بناب با بیان این مطلب اظهار داشت: علی رغم تحریم ها و مشکلات اقتصادی نه تنها تولیدات کشاورزی کاهش نیافته، بلکه میزان صادرات نیز افزایش یافته است و این مهم به همت تولیدکنندگان و کشاورزان عزیز به دست آمده است.

وی با انتقاد از روند تدریجی خردشدن اراضی کشاورزی گفت: جهاد کشاورزی قطعاً یکی از مخالفان خردشدن اراضی کشاورزی است و قدمهای لازم را در این خصوص برداشته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی همچنین از صادرات 215 میلیون دلاری محصولات کشاورزی از استان طی 11 ماه در سال گذشته به بیش از 28 کشور جهان خبر داد و گفت: این امر قابلیت های بی بدیل کشاورزی در گام نهادن در راه اعتلا و رشد در سال جهاد اقتصادی را بخوبی نمایان می سازد.

وی گفت: طی جلسه ای که با رئیس اتحادیه خشکبار کشور داشتیم، درخصوص خرید و صادرات محصول کشمش کشاورزان منطقه نیز بحث هایی صورت گرفت و با ایجاد هماهنگی های لازم با صادرکنندگان خشکبار و حمایت از تولیدکنندگان این محصول بخش قابل توجهی از کشمش تولید شده استان خریداری و صادر خواهد شد.

در این نشست چند تن از مرغداران، باغداران و دامداران این شهرستان به نمایندگی از افراد هم صنف، به بیان مشکلات حوزه فعالیت خود پرداختند.

عبدالله منفردزاده دامدار بنابی با اشاره به مشکلات دامداران گفت: قیمت خرید نهاده های کشاورزی و نیز نحوه قیمت گذاری فروش محصولات دامی، شیرخام و گوشت قرمز از مشکلات اساسی دامداران است.

وی افزود: سهمیه نهاده های دامی مربوط به دی ماه را فروردین ماه دریافت کرده ایم که اداره واحدهای دامداری با این وضع مقدور نبوده و با ادامه این روند شاهد تعطیلی اکثریت واحدهای دامی خواهیم بود.

مدیر شرکت آرد اطهر نیز در ادامه ضمن هشدار به مسئولین در خصوص جلوگیری از کوچک کردن اراضی کشاورزی گفت: وظیفه یکایک ما مسئولان و تولیدکنندگان این است که در راستای تحقق پیام نوروزی مقام معظم رهبری در جهت خلق حماسه اقتصادی قدم برداریم.

جواد فشنگچی افزود: براساس آمارهای موجود طی سالهای اخیر تولید گندم در کشور سیر نزولی داشته و افزایش قیمتهای سالانه به حدی است که کفاف افزایش قیمتها را نداده و از طرفی بانکها نیز محدودیت منابع مالی دارند.

وی اظهارکرد: سال گذشته نرخ خرید گندم 450 تومان بود که امسال به 650 تومان افزایش یافته است که در تأمین نقدینگی با مشکل مواجه خواهیم بود.

کد خبر 2031689

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha