به گزارش خبرنگار مهر، محمد فوقی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: حضور پر بصیرت مردم در تمامی عرصه های تاثیرگذار کشور از جمله انتخابات، مساوی با خلق حماسه های سیاسی است و این به معنای پیشرفت مردم است که در سایه مردم سالاری دینی رقم می خورد.
وی افزود: با توجه به هجوم برنامه ریزی شده دشمن در این عرصه، همدلی و دوری از هرگونه تنش، سفارش موکد مقام عظمای ولایت است.
فوقی ابراز داشت: مردم ایران اسلامی خرداد امسال همچون گذشته با بصیرت کافی به ندای مقام معظم رهبری لبیک خواهند گفت و بار دیگر در عرصه سیاسی حماسه آفرینی می کنند.
وی افزود: تحقق شعار حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی در سال جدید نیاز به مشارکت و انسجام ملی دارد و همه باید تمام توان خود را به کار گیریم تا به این امر مقام معظم رهبری جامه عمل بپوشانیم.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، حضور گسترده و پرشور مردم در انتخابات 92 را ضروری دانست و تاکید کرد: حضور حماسی مردم در انتخابات امسال تحقق بخش منویات مقام معظم رهبری در خصوص حماسه سیاسی سال 92 است.
وی مساجد را مهمترین رکن زمینه ساز شرکت مردم در انتخابات دانست و گفت: مساجد این استان زمینه حضور حداکثری مردم در انتخابات را فراهم می کنند.
فوقی گفت: مسجد از نقشی بی بدیل و بسیار برجسته برخوردار بوده و هیچ کانون دیگری نمیتواند جایگزین مسجد شده و کارکرد آن را داشته باشد. مسجد زیباترین طراحی الهی برای پیشبرد برنامه های اجتماعی و فرهنگی و هدایت جامعه است.
وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) برای فعالیت در مسجد دو راهبرد را به ما نشان میدهند که حفظ و پرکردن مساجد از جمله راهبردهای مد نظر بنیانگذار جمهوری اسلامی بوده که در حفظ و پاسداری ارزشهای اسلامی و انقلاب و تعیین سرنوشت مردم در صحنه های مختلف نظام، تاثیرگذار است.
فوقی با اشاره به اینکه برنامه های فرهنگی در کشور به گونه ای تنظیم شده که میتواند با محوریت مسجد انجام شود، گفت: مساجد همواره مراکز ثقل فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی است.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، انتخابات را میثاق عمومی و حرکت جمعی برای تحقق آرمان های نظام اسلامی ایران دانست و افزود: فلسفه اصلی سربلندی نظام بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در مقابل هجمه های مختلف بیگانگان، اتکا نظام به مردم است و آرای مردمی است که این اتکا را به صورت کمیت نشان می دهد.
فوقی برهمکاری همه مسئولان برای حضور حداکثری مردم در انتخابات تاکید کرد و گفت: کاندیداها با ارائه برنامه های خود بر اساس انصاف، اخلاق و در فضایی آرام نقدی کارشناسانه ارائه دهند چرا که هرچه فضا مناسب تر باشد رغبت مردم برای حضور بیشتر خواهد شد و وعده های غیر عملی به مردم ندهند و امکانات و مصالح کشور را در نظر داشته باشند.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، برگزاری انتخابات سالم و قانونمند با مشارکت حداکثری مردم را ازجمله رویکردهای اصلی مسئولان عنوان کرد و گفت: انتخابات در نظام اسلامی، مظهر مردم سالاری دینی است.
وی با بیان اینکه همه ما در برابر امام و مقام معظم رهبری، خانواده های شهدا و خون شهیدان مسئول هستیم، تصریح کرد: همانطوری که مردم در روز 22 بهمن با شور انقلابی وارد میدان شدند باید در انتخابات با حضور حداکثری همانند 22 بهمن حضور داشته باشند.
فوقی تغییر کامل جمهوری اسلامی را از جمله اهداف سازمان یافته دشمنان در حوزه جنگ نرم علیه نظام اسلام دانست و گفت: دشمنان با هدف ناکارآمد جلوه دادن نظام اسلامی، به ویژه در آستانه انتخابات با استفاده از ابزار و تاکتیک های مختلف و پیچیده ، تحلیل های نادرست و خلاف واقع، به سیاه نمایی ارکان نظام روی آورده اند تا از این طریق به اهداف شوم خود دست یابند.
وی ایجاد اختلاف در بین اقشار مختلف مردم و گروهای مذهبی، ترویج یاس و ناامیدی و بی تفاوت کردن نسل جوان نسبت به مسائل کشور، شایعه پراکنی های متفاوت و جو سازی های مختلف را از دیگر توطئه های سازمان یافته دشمنان در ضربه زدن به نظام اسلامی توصیف کرد.
تجهیز کتابخانه های مساجد
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران، از تجهیز کتابخانه های مساجد این استان به مناسبت بیست و ششمین نمایشگاه کتاب خبر داد.
فوقی با اشاره به فعالیت 208 کتابخانه عمومی و 132 کتابخانه باز در مساجد این استان، گفت: 75 قفسه یک رو بلند، 38 میز مطالعه، 152 صندلی به ارزش 170میلیون ریال و 3750جلد کتاب فرهنگی، آموزشی، عمومی، کودک و دینی از جمله قرآن و ادعیه بین کتابخانه های کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان توزیع خواهد شد.
وی از تجهیز کتابخانه های مساجد مازندران به مناسبت بیست وششمین نمایشگاه کتاب خبر داد و اظهار کرد: کتابخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد در دو شیفت صبح و عصر و بعضا در شیفت شب فعالیت دارند.
فوقی با اشاره به اینکه کتابخانه های مساجد، کتابخانه هایی هستند که در داخل مسجد در یکی از شبستان های آن و یا در جوار مساجد تاسیس می شوند، تصریح کرد: تمام مساجد اسلامی آنگونه که از مستندات تاریخی بر می آید، دارای کتابخانه های مستقل نبوده اند اما تقریبا در همه مساجد جامع، کتابخانه ای وجود داشته است.
مسئول کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران با اشاره به اینکه کتابخانه های مساجد، کارکردهایی بیش از عملکرد های کتابخانه های عمومی بر عهده دارند، تصریح کرد: این کتابخانه ها را به عنوان هویتی مستقل در کنار سایر انواع کتابخانه ها باید در نظر گرفت که به تشکیلات و برنامه ریزی های خاص خود نیاز دارند.
فوقی اضافه کرد: مردمی بودن مهم ترین خصیصه ای است که کتابخانه های مساجد را از سایر کتابخانه ها متمایز می کند و این نوع کتابخانه ها با توجه به نیازهای خاص جامعه مسجد محور که اغلب از نسل جوان هستند، تشکیل می شوند.
نظر شما