فاضل لاریجانی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در کنار پژوهشگاه گیاهان دارویی آمل، راه اندازی یک موسسه علمی و آموزشی تابستانه در دستور کار بوده تا باعث رغبت بسیاری از اساتید برای حضور در این پژوهشگاه شود.
وی افزود: نهاد های آموزشی زیر بنای اصلی تمدن ها بوده و راه اندازی این پژوهشکده در شکوفایی و بالندگی بیشتر منطقه تاثیر گذار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی گفت: بر اساس توافق انجام شده بین شورای اسلامی شهر و شهرداری رینه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی، 20 هکتار زمین در بخش لاریجان آمل برای راه اندازی پژوهشگاه علمی و تحقیقاتی گیاهان دارویی به این دانشگاه اهدا شد.
فاضل لاریجانی افزود: این مقدار زمین در دو قطعه 5 و 15 هکتاری، برای راه اندازی پژوهشگاه گیاهان دارویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات آیت الله آملی با حضور رئیس انجمن گیاهان دارویی ایران، اعضای شورای شهر، شهردار و جمعی از معاونان و مدیران دانشگاه در سالن اجتماعات شهرداری رینه بخش لاریجان آمل برگزار شد.
وی افزود: ایجاد پژوهشگاه گیاهان دارویی در آمل الگویی است که جنبه های علمی و تحقیقاتی را دنبال و جنبه های در آمد و اشتغال زایی را در نظر خواهد داشت.
نظر شما