کامیار فرامرزی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: من سال ها است که اختراعاتی داشته ام که اغلب نیز در مجامع جهانی حائز رتبه شده است، اما مخترع بودن یک مشکل اساسی دارد و آن مخارج بالای این کار است و یک مخترع اغلب متحمل مخارج سنگینی برای راه اندازی و بهره برداری از اختراع خود می شود.
وی افزود: به نتیجه رسیدن یک اختراع ملزم به وجود منابع مالی است، در واقع بدون پول اختراعی اتفاق نیفتاده و ایده ها در ذهن مخترعان و افراد صاحب ایده خاموش می ماند.
در رابطه با حمایت مسئولین از مخترعان جوان گفت: در سال گذشته من هشت مدال جهانی کسب کردم همه مخارج را خودم پرداخت کردم و متاسفانه هیچ حمایتی از سوی مسئولین ذی ربط انجام نگرفت، اما برای مسابقات امسال کیوان قدرتی رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه و دکتر فرهاد دانشجو رئیس کل دانشگاه آزاد برای حمایت همه جانبه از مخترعان قول داده اند که ما امیدوار هستیم این امر انجام شود.
وی گفت: مخترعان و افراد صاحب ایده اغلب از کسانی هستند که قادر به تامین منابع مالی در جهت بهره برداری از اختراع خود نیستند لذا بنده به نمایندگی از تمام مخترعان جوان خواستار حمایت مسئولین در این زمینه هستم چرا که اگر در این زمینه به جوان ایرانی میدان داده شود زمینه افزایش اختراعات خود به بیش از 100 مورد را نیز دارا هستند و می توانند نام ایران را در تمام دنیا پر آوازه کنند.
مخترع جوان کرمانشاهی، مسئله تحریم ها را فرصتی برای بروز استعدادهای این افراد دانست و گفت: استفاده و بهره گیری از این استعدادها در شرایط حاضر که ملت ایران با مشکل تحریم روبروست می تواند تا حد زیادی باعث خودکفایی کشور در بسیاری از زمینه ها شود که خود زمینه ساز رشد و عدم وابستگی کشور به کشورهای غرب خواهد شد.
وی استفاده از این ظرفیت های انسانی را زمینه ساز ترسیم آینده ای روشن برای کشور دانست و گفت: ما با این کار می توانیم آینده ای روشن را برای کشورمان رقم زده و به خوداتکایی برسیم.
فرامرزی در خصوص خود و زمان آغاز فعالیتش در زمینه اختراعات گفت: من از همان زمان کودکی به دنبال اختراع بوده و حتی در هنگام راه رفتن عادی در خیابان نیز به فکر تغییرات در اطراف خود بودم اما از سن 19 سالگی دید اخترع در من ایجاد شد و هر روز به فکر پژوهشی تازه بودم.
مخترع جوان کرمانشاهی افزود: این که هیچ امری غیر ممکن نیست و انسان با تلاش می تواند به هرآنچه که بخواهد دست یابد شعاری است که همواره مرا به ایجاد و اختراع یک وسیله جدید رسانده و به دنبال آن موفق به کسب مدال های جهانی شده است.
فرامرزی در خصوص افق و آینده فعالیت های خود گفت: قصد دارم اختراعاتم را به ثبت جهانی رسانده و سپس برای به تولید انبوه رساندن و فروش جهانی آنها اقدام کنم که البته این امر جز با حمایت ارگان های خصوصی و دولتی امکان پذیر نیست.
وی در خصوص موفقیت اخیر خود گفت: بنده موفق به کسب مدال نقره مسابقات و نشان بهترین اختراع از سوی کشور در مسابقات بین المللی اختراعات سوئیس شدم.
فرامرزی افزود: در این مسابقات شرکت کننده هایی از کشور های آمریکا، روسیه، چین، کرواسی، ایتالیا، فرانسه، بریتانیا و مصر حضور داشتند و تیم ایران توانست با 25 اختراع در مسابقات حاضر شود و بنده نیز با اختراع گوشی پزشکی (طبابت الیپی) که در دسته اختراعات پزشکی قرار داشت مدال نقره این مسابقات را از آن خود کنم.
مخترع کرمانشاهی خاطرنشان کرد: سال گذشته در همین مسابقه به صورت غیرحضوری موفق به کسب مدال طلای مسابقات شدم.
وی در خصوص مشخصات اختراع خود گفت: این گوشی توانایی های بالایی را به نسبت سایر گوشی های پزشکی دارد و از قابلیت های این سیستم می توان به سنجش ضربان قلب، سنجش تب، ضبط 30 ثانیه از صدای قلب با شفافیتی در حدود 95درصد بالاتر از سایر گوشی های پزشکی حاضر اشاره کرد.
فرامرزی افزود: سنجش فشار خون بدون نیاز به کپسول هوا و نمایش کلیه اطلاعات بر روی صفحه نمایشگر موجود بر روی گوشی از دیگر مزایای این اختراع است.
وی در خصوص تعداد اختراعات خود تاکنون گفت: طرح هایی که ایده تکمیلی آنها انجام گرفته به 33 مورد می رسد، اما تاکنون تنها دو طرح به ثبت رسیده است.
فرامرزی در پایان بار دیگر خواستار حمایت های مسئولین از مخترعان جوان و به نتیجه رساندن ایده های آنان شد.
نظر شما